Į avariją patekęs G.Paškevičius nepasirodė TV laidoje

Trečiadienio popietę dainininkas Gytis Paškevičius turėjo atvykti į „Lietuvos ryto“ televizijos laidos „Kitoks pokalbis“ filmavimą, tačiau joje nepasirodė. Žinomas muzikantas pateko į avariją – į jo vairuojamą „Chrysler“ automobilį rėžėsi kita mašina. Per incidentą niekas nenukentėjo, tačiau atlikėjo transporto priemonė buvo sudaužyta nepataisomai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 19, 2014, 12:30 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 3:29 AM

„Jeigu kalbu, vadinasi, viskas gerai. Man nieko neatsitiko, esu sveikas“, – portalui lrytas.lt sakė G.Paškevičius. Kas kaltas dėl avarijos,  kol kas tiksliai dar nėra nustatyta, tačiau atrodo, jog atlikėjas Eismo taisyklių nepažeidė. Drauge su juo automobilyje buvo ir gitaristas Aleksandras Tenas ir bosistas Tadas Žukauskas. Visi jie rengėsi repeticijai prieš kovo mėnesį turėsiančius vykti pasirodymus.

Į panašų incidentą pateko jau nebe pirmą kartą. „Esu važiavęs iš Vilniaus į Uteną, tuomet taip pat į mane įvažiavo kita mašina“, – pasakojo atlikėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.