Lietuvos žvaigždės šėlo trečio dešimtmečio stiliumi

Ketvirtadienio vakarą vilniečiai buvo suglumę – prie rotušės sukinėjosi lyg iš praeities nužengusios, prabangiomis sukniomis pasipuošusios, damos. Visos jos atvyko į filmo „Didysis Getsbis“ (angl. „Great Gatsby“) tema paremtą kokteilių maišymo čempionato vakarėlį.

Tadas ir Liucina Rimgailos (kairėje) bei Inga ir Aivaras Stumbrai.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Tadas ir Liucina Rimgailos (kairėje) bei Inga ir Aivaras Stumbrai.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 20, 2014, 11:01 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 2:07 AM

Per jį akys raibo nuo žvilgančių papuošalų, plunksnų plaukuose ir įvairiausių ilgių bei tipų suknelių: vienos buvo su kutais, kitos su blizgučiais, trečių aplikacijos šlavė grindis. Nuo šalčio viešnios saugojosi dengdamos pečius prabangiais kailiais. 

Nuo išsipusčiusių dailiosios lyties atstovių vyrai atsiliko nedaug. Jie taip pat pasistengė dėl išskirtinio vakaro. Juodi kostiumai, cilindrai ir lazdelės vyravo jų garderobe. Štai didžėjus Justas Pikelis nepabūgo įsikąsti net pypkę.

Prieš paskelbiant „Bacardi Global Legacy Cocktail Competition“ nugalėtoją, kurių šiemet neplanuotai buvo net trys, ant rotušės lubų skliautų buvo surengtas vaizdo projekcijų šou, sulaukęs didelių svečių ovacijų. Po jo sekė audringas vakarėlis, nedaug nusileidęs rodytiems per „Didįjį Getsbį“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.