Manekenė J.Čėsnaitė apie sužadėtuves: „Priverkiau kokį kibirą“

Manekenės Justinos Čėsnaitės veidas švyti iš džiaugsmo – sekmadienio vakarą jai pasipiršo roko grupės „Freaks On Floor“ lyderis Justinas Jarutis.

Sekmadienio vakarą dainininkas J.Jarutis pasipiršo manekenei J.Čėsnaitei.<br>T.Bauro nuotr.
Sekmadienio vakarą dainininkas J.Jarutis pasipiršo manekenei J.Čėsnaitei.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Feb 24, 2014, 6:27 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 11:39 PM

„Niekada nesijaučiau moteriškesnė“, - prisipažino Justina. Manekenė patikino, kad sužadėtuvės buvo labai netikėtos ir ji iki šiol negali patikėti, jog jos tikrai įvyko. Tačiau ant J.Čėsnaitės piršto puikuojasi kuo tikriausias sužadėtuvių įrodymas – balto aukso žiedas su briliantu.

„Sužadėtuvių žiedas man yra pats gražiausias pasaulyje. Jis labai gražus ir kuklus, kaip ir aš, - šypsojosi J.Čėsnaitė ir pridūrė. - Aš nesu iš tų, kurios žliumbia, bet iš susijaudinimo priverkiau kokį kibirą. Vakar skambinome tėvams, per ašaras bandžiau kažką išlementi, bet nelabai sekėsi. Man reikėjo kažkiek laiko, kad susivokčiau, kas esu ir kur esu.“

Laiminga pora ketina surengti sužadėtuvių šventę, prilygstančią nedidelėms vestuvėms, - į ją turėtų atvykti apie 30 žmonių.

J.Čėsnaitė išgarsėjo dirbdama per mados namų „Versace“, „Armani“, „Dsquared“, „Missoni“, „Etro“ kolekcijų pristatymus Italijoje, Jungtinėse Amerikos Valstijose, Ispanijoje, Vokietijoje ir kitose šalyse.

Prieš pusantrų metų Justina išvyko padirbėti modeliu į Kiniją. Po dviejų mėnesių dėl pervargimo atsidūrusi ligoninėje J.Čėsnaitė nusprendė atsisakyti modelio karjeros. Grįžusi į Lietuvą ji sutiko mylimąjį J.Jarutį.

Žurnalui „Stilius“ J.Čėsnaitė visai neseniai pasakojo, kad ir šiandien puikiai prisimena dainą, kurią išgirdusi įsimylėjo iš matymo pažįstamą ir kartą ją gatvėje užkalbinusį vaikiną. Tik tada, kai draugės jai parodė „Freaks on Floor“ dainos „Realize Things“ vaizdo klipą, lietuviška muzika nesidominti Justina sužinojo, kad gatvėje ne kartą pastebėtas jaunuolis – tai grupės „Freaks on Floor“ lyderis J.Jarutis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.