Neseniai pagimdžiusi S.Bagdžiūnė demonstravo nuotakos suknelę

Manekenė Smiltė Bagdžiūnė - ištikima dizainerės Agnės Kuzmickaitės bičiulė. Ji nebe pirmus metus iš eilės tampa pagrindiniu menininkės modeliu, kuomet tradiciškai mados pasaulyje pristatomas kolkcijos desertas - nuotakos suknelė. Vargu ar kas tikėjosi, kad tradicijos pasirodyti su puošniausiu dizainerės rūbu jos naujos kolekcijos pristatyme ji nesulaužys ir šiemet. Juk vos prieš mėnesį vienai garsiausių šalie manekenių gimė dukra.

Neseniai pagimdžiusi S.Bagdžiūnė (viduryje) demonstravo nuotakos suknelę.<br>T.Bauro nuotr.
Neseniai pagimdžiusi S.Bagdžiūnė (viduryje) demonstravo nuotakos suknelę.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 26, 2014, 12:05 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 10:38 PM

Tačiau atsigavusi po gimdymo Smiltė drąsiai žengė podiumu virtusia teatro scena. Pastaruoju metu rečiau viešumoje matoma manekenė po gimdymo, panašu, jaučiasi puikiai. Dar seniau žurnalistams ji yra užsiminusi, kad gimdymas praėjo sklandžiai, jos ir dukrelės sveikata - puiki.

Dailių kūno formų nepraradusi Smiltė vilkėjo trumputę elegantišką suknelę, o jos galvą ir  pusę veido puošė didžiulis ištaigingas juodas kaspinas. Kontrastingų derinių gausi A.Kuzmickaitės kolekcija buvo palydėta plojimais, kurių didelė dalis skirti buvo ne tik drabužių kūrėjai, bet ir garsiam modeliui.

Drauge su Smilte scenoje pasirodė ir trumputes juodas drugeliais dekoruotas sukneles dėvinčios manekenės. Kiekviena jų rankose turėjo po baltą pripučiamą kamuolį, kuriuos vėliau išmetė į salėje sėdinčius žiūrovus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.