Dizainerė E.Ghaoui pasiruošė J.Statkevičiaus kritikos lavinai

Prekės ženklo „Eva Luxury“ įkūrėja Eva Ghaoui po ilgos tylos sugrįžta į mados pasaulį. Moteris jau kuria drabužių kolekciją, kurią netrukus pristatys visuomenei. Tačiau ne taip, kaip įprasta dizaineriams. Eva savo kūrinius pademonstruos televizijos šou „Mados teismas“.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Feb 26, 2014, 9:14 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 9:52 PM

Kalbėdamasi su portalu lrytas.lt Eva patikino, kad vos spėja suktis. Nuo praėjusių metų rudens ji intensyviai lanko seminarus grožio akademijoje – moteris siekia gauti vizažisto ir plaukų meistro diplomą. E.Ghaoui viliasi, kad jau liepos mėnesį jai bus suteiktas stilisto eksperto sertifikatas. Eva mokosi ne tik įprasto vizažo, bet ir teatro bei televizijos grimo paslapčių.

„Daug mokausi. Grožio akademijoje atliktų darbų vertinimai siunčiami į Paryžių. Tokių mokyklų, kurią lankau aš, pasaulyje yra aštuonios. Ši savaitė yra pirmoji, kai praleidžiu mokslus akademijoje, tačiau tik dėl to, kad spėčiau tinkamai pasiruošti televizijos projektui. Man tai – tikras iššūkis“, – neslėpė E.Ghaoui.

Eva dar niekada nėra dalyvavusi jokiame televizijos projekte. Nėra sukusis ant parketo, dainavusi duetu su profesionaliais šalies atlikėjais. Būtent todėl TV3 projektas „Mados teismas“ ją priverčia naktimis sunkiai užmigti – moteris suka galvą, kaip nustebinti šou komisiją, kurią sudaro garsiausi šalies dizaineriai. Vienas jų – Juozas Statkevičius. Su bene labiausiai nusipelniusiu šalies drabužių kūrėju Eva nėra artimai pažįstama, tačiau bendravo ne kartą. J.Statkevičius ją puošė „Mis Lietuva 1997” konkurse, kuriame jai atiteko pirmosios vicemis ir „Mis publikos“ titulas, skolino sukneles ir stilizavo „Mis Europa 1997” konkursui.

„Nors savo garderobe neturiu nė vieno Juozo sukurto drabužio, jo kolekcijų pristatymų stengiuosi nepraleisti. J.Statkevičiaus madų šou – estetiški ir įdomūs. Man svarbu išklausyti profesionalų nuomonę apie mano kuriamus drabužius. Kritikos nebijau, ją reikia priimti konstruktyviai arba nekreipti dėmesio, jeigu ji nieko verta. Pripratau būti kritikuojama tautiečių, esu ne kartą išvadinta visokiais žodžiais. Taip jau yra, kad žmonės labiau linkę kritikuoti negu pagirti“, – portalui lrytas.lt sakė E.Ghaoui.

Moteris užsiminė, kad jau ne pirmus metus stengiasi atrasti savo tikrąjį gyvenimo kelią, sritį, kurioje galėtų save išreikšti, įgyvendinti idėjas. Jeigu televizijos projekto komisija išpeiks Evos užmojus prasibrauti į garsių dizainerių gretas, gali būti, kad ji pasitrauks iš mados pasaulio kaip drabužių kūrėja.

Eva jau yra pristačiusi vakarinių suknelių kolekciją, dekoravusi sportinę aprangą ir namų apyvokos daiktus, kūrusi apdarus iš odos. Iki šiol atlieka individualius užsakymus, tačiau prasitarė, kad jų nėra daug.

„Noriu viską išbandyti, kad žinočiau, kas man patinka, ką sugebu“, – kalbėjo dainininkės Karinos Krysko-Skambinės sesuo Eva.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.