Humoristas J.Zavaliauskas: „Vietoj pensijos gaunu špygą“

Garsi dainininkė Nijolė Tallat-Kelpšaitė BTV laidoje „Yra kaip yra“ jau šį trečiadienio vakarą 20.30 val. prisipažins, kad jai teko parduoti savo namus, nes jų paprasčiausiai negalėjo išlaikyti. „Po to, kai Anapilin iškeliavo mano vyras, man teko išsikelti į miesto pakraštį, nes aš nesugebėjau išgyventi miesto centre. Neturiu vadybinių sugebėjimų, esu atkeliavusi iš Sovietų Sąjungos, todėl prie dabartinių sąlygų tiesiog nesugebu prisitaikyti“, – BTV laidai „Yra kaip yra“ pasakos garsi dainininkė. Moteris prisipažino, kad jos pensija yra mažesnė nei vidutinė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 26, 2014, 10:32 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 10:29 PM

Taip pat laidoje svečiuosis ir kita Lietuvos legenda - aktorė Gražina Baikštytė. „Visi galvoja, kad aš gyvenu kaip inkstas taukuose. Kad esu pasidariusi plastinių operacijų, kad atostogauju Kanaruose ir nuolat vaikštau į vakarėlius“, – BTV laidai pasakojo G.Baikštytė. Kaip legendinė aktorė gyvena iš tiesų?

Taip pat apie savo dabartines ir buvusias gyvenimo sąlygas papasakos J.Zavaliauskas. „Kai atėjo laikas gauti pensiją, aš gavau špygą. Dabar visam jaunimui sakau – pagalvokit apie pensiją, nes ji vis tiek ateis“, – BTV laidoje atskleis vienas garsiausių humoristų J.Zavaliauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.