Modelis T.S.Pham pirmą kartą susitiko su vietnamiete močiute

Egzotiškų bruožų modelis iš Lietuvos Tuen Simonas Pham (21 m.) darbo reikalais apkeliavo kone visą pasaulį. Vietname, iš kur kilęs jo tėtis, Simonas šią savaitę apsilankė pirmą kartą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 27, 2014, 3:41 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 9:17 PM

Apie šią kelionę T.S.Pham svajojo ilgai, mat savo artimųjų jis niekada nebuvo matęs. Todėl lietuvis itin apsidžiaugė pirmą kartą gyvenime išvydęs savo močiutę.

„Susitikau su senele po 21 metų...“ - socialiniame tinkle „Facebook“ parašė Simonas ir pasidalijo savo ir močiutės fotografija.

Nors kelionė į Vietnamą buvo ilgai planuota, modelis taip ir nespėjo išmokti vietnamiečių kalbos. Užtat jis pramoko rusiškai, tad su jo dėdės pagalba Simonui pavyko susikalbėti su artimaisiais.

T.S.Pham tėtis - iš Vietnamo, mama – lietuvė. Nepaisant to, Simonas save laiko tikru lietuviu. Visa jų šeima ir jaunesnė sesuo Viktorija gyvena Grigiškėse. Ten baigęs mokyklą jis įstojo į Mykolo Romerio universitetą teisės ir valdymo studijas. Metus pasimokęs universitete gavo pasiūlymą išvykti padirbėti į Niujorką. Vos tik atvykęs į Jungtines Amerikos Valstijas sulaukė nemažai fotografų ir įvairių garsių prekių ženklų atstovų dėmesio.

Lietuviui jau teko pristatyti „Kenzo“ ir „Jeremy Scott“ kolekcijas madų savaitėse. Jis reklamavo tokius prekės ženklus, kaip „Club Monaco“, „Duckie Brown“, „Timberland“. Puošė žurnalų IMMO ir „Menswear“ viršelius. Jo nuotraukas galima išvysti žurnalų „Vogue“, GQ, „Bullet“ puslapiuose.

Modelių agentūros „Modilinos“ atradimas šiuo metu dirba su žymiausiomis Milano, Londono ir Niujorko modelių agentūromis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: impact Investments and nlocking Growth