Šiauliuose – labdaringas Vienos pokylis

Šeštadienio vakarą išsipusčiusios poros plūdo į Šiaulių areną, kur vyko Vienos pokylis. Šią labdaringą trečius metus iš eilės surengė „Rotary“ klubo „Harmonija“ narės.

Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

Mar 2, 2014, 10:53 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 7:25 PM

Į šiemetinį renginį susirinko kiek mažiau svečių nei buvo ankstesniais metais – konferencijų salėje surengtoje šventėje šurmuliavo apie 130 žmonių.

Į šiauliečių surengtą šventę atvažiavo būrys svečių iš kitų Lietuvos miestų, grupė vokiečių. Visiems vakaro dalyviams buvo nurodyta paisyti aprangos kodo – ponioms rekomenduota apsivilkti ilgą vakarinę suknelę, o vyrai turėjo pasipuošti fraku, smokingu ar tamsiu kostiumu, ryšėti peteliškę.

Šįsyk klubo „Harmonija“ narės rinko paramą Šiaulių universiteto Botanikos sodui - kad jame pagaliau būtų įrengti takai neįgaliesiems.

Vakaras prasidėjo tradiciniu jaunimo porų pasirodymu. Pokylio debiutantai sušoko keturis šokius, į kuriuos buvo įtraukti visi dalyviai.

Kvietimus pirkę vakaro svečiai dalyvavo ir aukcione, kuriame buvo galima įsigyti dvi įrėmintas pasagas ir „Harmonija“ narės Nijolės Masiliūnienės siuvinėtą paveikslą.

Pasagos rėmeliuose buvo nupirktos už 500 litų, o dėl kryželiu siuvinėto paveikslo „Nuotaka“ užvirė tikras mūšis. Dėl šio kūrinio susirėmė du pokylio dalyviai, pakėlę pradinę 500 litų kainą iki 1600 litų.

Svečiams koncertavo Lietuvos kamerinis orkestras (vadovas Sergejus Krylovas), grojo Eglė Bartkevičiūtė ir Sauliaus Sondeckio menų gimnazijos akordeonistai (vadovė Marytė Markevičienė).

Pokylis baigėsi jaunojo Bernardo Garbačausko koncertu ir tradiciniais naktipiečiais su vengrišku guliašu ir alumi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.