Manekene tapusi R.Ščiogolevaitė išvadinta „bačkute“

Viena perspektyviausių Lietuvos jaunųjų dizainerių vadinama Ieva Daugirdaitė nusprendė dalyvauti naujame TV3 projekte „Mados teismas“. Antradienio vakarą vykusiame pirmos laidos filmavime Ieva pristatė savo kolekciją, skirtą vestuvėms.

R.Ščiogolevaitė ant podiumo pasirodė vilkėdama raudona suknele.<br>T.Bauro nuotr.
R.Ščiogolevaitė ant podiumo pasirodė vilkėdama raudona suknele.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 4, 2014, 11:17 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 5:27 PM

I.Daugirdaitės podiumu žingsniavo ir Asta Valentaitė, ir Gabrielė Martirosianaitė. Garsios moterys iš drapiruotos organzos kurtas sukneles pristatė dainuojant Rūtai Ščiogolevaitei. Dainininkė taip pat buvo pasipuošusi I.Daugirdaitės kurta suknele ir tapo finaliniu jos kolekcijos modeliu. Nors I.Daugirdaitės braižas – minimalizmas ir konceptualumas, šį vakarą ji pristatė sau nebūdingą kolekciją. Ir nuvylė kolekciją vertinusią Vilniaus dizaino kolegijos vadovę Giedrę Fledžinskienę, dizainerius Juozą Statkevičių ir Aleksandrą Pogrebnojų. „Kodėl tu šias gražias moteris pavertei storulėmis?” – klausė Ievos J.Statkevičius. Jis pajuokavo, kad dabar manekenių nebebus galima vadinti pakabomis. Ievos podiumu žingsniavusias moteris jis pavadino „bačkutėmis“.

Kūrėjas atkreipė dėmesį ir į rožine suknele papuoštos R.Ščiogolevaitės liemenį. Drapiruota organza jį visiškai paslėpė. Tiesa, pati Rūta nesijautė prastai. Moteris netgi juokavo, kad liemens jai išryškinti neleidžia pilvukas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.