Aktorių R.Valiukaitės ir R.Cicėno santuoka – gimtadienio dovana

Pramogų pasaulį iš ryto apskriejo džiugi žinia. Aktorė Rimantė Valiukaitė savo socialinio tinklo profilyje pasidalijo naujiena, kad ji ir 10 metų jaunesnis aktorius Ramūnas Cicėnas susituokė. Kovo 5-ąją 44 metų gimtadienį švenčianti aktorė sulaukė ir gausybės sveikinimų ir linkėjimų. Kolegas pasveikino ir aktorius Andrius Bialobžeskis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 5, 2014, 7:52 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 5:23 PM

„Olialia, dar viena puiki žinia, didžiausi sveikinimai", – kolegoms rašė jis.

„Kaip gražu! Sveikinu! Laimės, meilės ir sveikatos jums", – pasidžiaugė ir aktorė Ineta Stasiulytė.

Vis dėlto kiek vėliau aktorius R.Cicėnas portalą lrytas.lt patikino, kad ši žinia – jo dovana mylimajai gimtadienio proga ir paneigė kalbas, kad juodu slapta susituokė. 

„Patikrinome, kaip veikia „ Facebook". Tai nėra reklama – juk nėra ką reklamuoti. Ar mudu susituokėme? Kol kas  ne. Dar apie vestuves nekalbėjome", – sakė R.Cicėnas ir patarė pasveikinti Rimantę su gimtadieniu. 

Aktoriai savo jausmų nuo visuomenės pradėjo nebeslėpti prieš ketverius metus, tačiau niekada neatviravo apie savo meilę. Anksčiau Rimantė puoselėjo šiltus jausmus anapilin iškeliavusiam aktoriui Vytautui Šapranauskui, o Ramūnas 2012-ųjų spalį oficialiai išsiskyrė su žmona, taip pat aktore Gintare Latvėnaite.

Aktoriai R.Cicėnas ir R.Valiukaitė kartu gyvena, vaidina teatre, filmuose ir serialuose. Lietuviškoje komedijoje „Kaip pavogti žmoną?” neseniai juodu įkūnijo sutuoktinius. Juos galime išvysti ir TV3 situacijų komedijoje „Obelis nuo obels".

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.