Besiskirianti A.Litvinionok - verslininko R.Mačiulio glėbyje

Jau kurį laiką verslininkė ir įvairių vakarėlių viešnia, baltarusė Alesia Litvinionok (35 m.) renginiuose ir viešumoje nesirodo su savo vyru, verslininku Artūru Litvinionok. Priežastis – pora nutarė nutraukti santuoką oficialiai. Tačiau Alesia vakarus leidžia nebe viena. Portalo lrytas.lt žiniomis, skyrybas jai padeda išgyventi užgimę jausmai naujam vyrui.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 5, 2014, 12:50 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 5:02 PM

Portalas lrytas.lt praneša, kad verslininkė ir baltarusiško žurnalo „La Dolce Vita“ atstovė Lietuvoje A.Litvinionok ne pirmus mėnesius susitikinėja su neseniai į Lietuvą grįžusiu verslininku Romualdu Mačiuliu (30 m.).

Su žmona išsiskyręs ir du vaikus – ketverių sūnų Richardą ir dvejų metų dukrą Victorią auginantis vyras prieš kelias savaites žurnalui „Stilius“ prasitarė, kad sutiko savo gyvenimo princesę.

„Sutikau princesę, nuostabiausią žmogų pasaulyje. Kadangi dar tik pati pradžia, negaliu papasakoti daugiau“, - žurnalui „Stilius“ sakė Romualdas. Pasirodo, princesė – dar oficialiai neišsiskyrusi A.Litvinionok.

Žurnalo „Stilius“ paklaustas, kaip įsimylėjo, Romualdas patikino, kad jis neįsimylėjo, o iš karto pradėjo mylėti: „Meilė toks dalykas, kurio ieškoti beprasmiška, o rasti neįmanoma“.

Alesia ir Romualdas pasirodė kartu vasario pradžioje sostinėje vykusiame Vienos pokylyje, vėliau - lietuviškos operos „Kornetas" premjeroje, kartu linksminosi sostinėje neseniai duris atvėrusio naktinio klubo „Mojo Lounge" atidarymo šventėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.