M.Šedžiuvienė vestuvių metines atšventė Dubajuje

Ne apsipirkti, o pasimėgauti vienas kitu ir artimaisiais. Štai ko į Dubajų vyko šiauliečiai Monika (21 m.) ir Andrius (38 m.) Šedžiai. Jungtiniuose Arabų Emyratuose pora paminėjo meilės dieną, vyro gimtadienį ir pirmąsias – popierines – vestuvių metines.

Monika ir Andrius Šedžiai į Dubajų vyko pasimėgauti vienas kitu, pabendrauti su bičiuliais ir giminaičiais.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Monika ir Andrius Šedžiai į Dubajų vyko pasimėgauti vienas kitu, pabendrauti su bičiuliais ir giminaičiais.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Mar 5, 2014, 6:53 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 5:23 PM

Pora Dubajuje poilsiavo ne viena. Draugiją jiems palaikė jauniausia Andriaus duktė iš pirmosios santuokos Aleksandra ir jo sesers Rūtos šeima. Atostogų planais rūpinosi Monika ir Andrius – to sutuoktiniai niekam nepatiki, be to, ir patiems smagu juos kurti.

„Į Dubajų vis norisi sugrįžti. Šiame mieste viskas nuostabu – orai, architektūra, paplūdimiai. Juk neseniai čia buvo dykuma, o dabar tai vienas gražiausių ir įspūdingiausių miestų. Džiugu atitrūkti nuo kasdienybės, ypač kai per atostogas dar yra ir ne viena proga švęsti“, – žurnalui „Stilius" pasakojo Monika.

Prieš kelerius metus poilsiaudami šiame mieste Andrius ir Monika gyveno viešbutyje, o dabar jie apsistojo pas bičiulius.

Ar pora nė karto per atostogas nesusipyko? Monika patikino, kad juodu su vyru sutaria dėl daugelio dalykų, todėl vietos ginčams, ypač per keliones, nelieka.

Dubajuje apstu prabangių parduotuvių, kuriose damos neatsispiria vardiniams drabužiams, rankinėms, bateliams ir juvelyriniams dirbiniams. Monika nepapildė nei papuošalų dėžutės, nei spintos naujais pirkiniais. Šedžiai į Dubajų vyko pasimėgauti vienas kitu, pabendrauti su bičiuliais ir giminaičiais. Monikai užteko vyro vestuvių metinių proga dovanotos gėlių puokštės ir paruoštos staigmenos.

„Andrius moka nustebinti, tikrai nesitikėjau gauti tokios dovanos. Mylimasis pataikė tiesiai į dešimtuką“, – paslaptingai kalbėjo Monika.

Vyrą ji dievina. Už ką – sunku nusakyti, myli, ir tiek. „Į atmintį įsirėžė pasakymas: simpatija – kai patinka išvaizda, įsimylėjimas – kai patinka vidus, o meilė – kai nesupranti, už ką myli“, – kalbėjo atlikėja.

Monika neabejoja, kad į Jungtinius Arabų Emyratus jie dar sugrįš. Galbūt jau su padidėjusia šeima, nes su vyru trokšta susilaukti vaikų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.