Ritmenbliuzo žvaigždės Maxwello širdį pavergė lietuvė D.Guobytė

Dviem „Grammy“ statulėlėmis apdovanotas amerikiečių dainininkas Maxwellas (40 m.) jau daugiau nei pusę metų puoselėja šiltus jausmus šviesiaplaukei gražuolei iš Lietuvos Deimantei Guobytei (21 m.), praneša dailymail.co.uk.

Deimantė ir Maxwellas kartu jau septynis menesius.<br>AOP nuotr.
Deimantė ir Maxwellas kartu jau septynis menesius.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 5, 2014, 2:07 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 4:54 PM

Kone perpus už mylimąjį jaunesnė Deimantė su dainininku, kurio tikrasis vardas yra Geraldas Maxwellas Rivera, puikiai leidžia laiką. Pora užfiksuota besilinksminanti viename Majamio paplūdimyje. Nei Deimantė, nei Maxwellas neslėpė savo jausmų vienas kitam: jiedu glėbesčiavosi, vaikščiojo susikibę rankomis, fotografavo vienas kitą. 

Daugelį šių nuotraukų Maxwellas publikavo oficialioje savo anketoje „Facebook“ tinkle.

Dar visai neseniai, šių metų sausio pabaigoje, tame pačiame paplūdimyje Maxwellas glėbesčiavosi tamsiaplauke moterimi. Nors jos tapatybė nebuvo nustatyta, akivaizdu, kad tai nebuvo D.Guobytė.

Štai praėjusių metų rugsėjį žiniasklaida Maxwellą piršo su supermodeliu Naomi Campbell. Tuomet jie buvo pastebėti besiglėbesčiuojantys per vienas teniso varžybas. Naomi atstovas spaudai teigė, kad jos ir Maxwello meilė – grynai platoniška.

„Ji su Maxwellu pažįstami jau 15 metų. Jų santykiai yra visiškai platoniški“, - tuomet patikino N.Campbell atstovas spaudai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.