Žinomi vyrai į moterų rankas atsidavė išsirengę iki trumpikių

Kaune trečiadienį vykusiame Tarptautiniame studentų masažo čempionate, kurį organizuoja Kauno kolegijos Medicinos fakultetas, modeliais tapo žinomi vyrai.

M.Patašiaus nuotr.<br>Akimirka iš masažo čempionato Kaune.
M.Patašiaus nuotr.<br>Akimirka iš masažo čempionato Kaune.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

2014-03-05 17:02, atnaujinta 2018-02-15 16:42

Bendrovės „Pirmas žingsnis“ salėje išsirengę iki trumpikių ant masažo stalų gulėsi Lietuvos krepšinio rinktinės masažuotojas Juozas Petkevičius, Kauno vicemeras Stanislovas Buškevičius, šokėjas Saulius Skambinas, dainininkas Nojus Bartaška–Bartas, Tarptautinės kategorijos futbolo teisėjas Vytenis Kazlauskas, verslininkas Vytautas Valiuškis.

Kuriam iš jų profesionaliau pavyks atlikti klasikinį masažą, varžėsi būsimieji kineziterapeutai ir grožio specialistai iš Lietuvos bei Latvijos aukštųjų mokyklų.

„Ši mergaitė tikrai masažuoja geriau už mane. Kodėl taip manau? Pažiūrėkite, koks žvalus ir atjaunėjęs esu. Po mano masažo ne visi būna tokie laimingi“, – po studentės atlikto masažo juokavo legendinis masažuotojas J.Petkevičius.

Šokėjas S.Skambinas tvirtino, jog masažu iki šiol mažai žavėjosi, tačiau nuo šiol jį išbandys dažniau.

„Prisipažinsiu, jog ligi šiol nebuvau masažo vergas, o į grožio salonus lepintis masažu keletą kartų nuėjau kartu su žmona Karina. Šįkart man tikrai patiko. Be to, išgirdau daug naudingos informacijos apie masažo naudą, todėl šiomis procedūromis mėgausiuosi dažniau“, – kalbėjo šokėjas.

Studentiško masažo naudą pajuto ir Kauno vicemeras S.Buškevičius.

„Keletą kartų po traumų man buvo skirtas masažas, jis man padėjo atgauti jėgas. Savo malonumui masažą esu išmėginęs gal tik kokį kartą ar du. Tačiau šiandien pajutau jo stebuklingą galią. Jaučiuosi žvalus, atjaunėjęs ir pravėdinęs galvą“, – džiūgavo S.Buškevičius.

Futbolo teisėjas V.Kazlauskas tvirtino, kad be bent dviejų per savaitę masažo procedūrų neįsivaizduoja savo gyvenimo.

„Esu išmėginęs įvairų masažą, pats moku jį atlikti ir daug išmanau. Studentai tikrai neblogai pasirengę, mane masažavęs žmogus turi stiprias rankas ir gerą energiją“, – masažuotoją gyrė sportininkas.

Visą dieną dieną vykusio čempionato metu dalyviai masažavo ne tik garsius žmones, bet ir kitus modelius. Juos vertino iš Lietuvos ir Latvijos masažo meistrų, grožio specialistų ir dėstytojų sudaryta komisija.

Pirmąją vietą laimėjo Eigirdas Špokauskas iš Panevėžio kolegijos, Antrąją – Vainius Petrauskas, trečiąją – Deividas Balseris. Abu vaikinai studijuoja Kauno kolegijoje.

Laisvoje programoje buvo galima išvysti ajurvedinį, bambukų, keturių rankų, havajietišką, tajų, shiatsu masažą. Dėmesio sulaukė su moksais – iš pelyno ir kitų žolių susuktais cigarais atliktas masažas.

˙

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.