Dainininkas M.Kavaliauskas - geidžiamas, bet užimtas

Vos prieš metus į Lietuvos muzikos pasaulį įžengęs kaunietis Martynas Kavaliauskas (21 m.) iš karto tapo vienu geidžiamiausių scenos vyrų. Gražuolis dainininkas dailiąją lytį užburia ne tik skambiu balsu. Merginos ir net vyresnės moterys negali atplėšti akių nuo įspūdingo vyro stoto ir kerinčios šypsenos.

"Mylime vienas kitą ir palaikome. Esame lyg vienas kumštis", - sakė M.Kavaliauskas ir jo mylimoji R.Jankauskytė.<br>M.Patašiaus nuotr.
"Mylime vienas kitą ir palaikome. Esame lyg vienas kumštis", - sakė M.Kavaliauskas ir jo mylimoji R.Jankauskytė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Mar 6, 2014, 7:11 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 4:29 PM

„Tikriausiai kaip ir kiekvienas atlikėjas sulaukiu prašymų susipažinti, pabendrauti, pasikalbėti. Tai mielai ir darau. Juk priklausau mane mylinčiai publikai, kuri, tikiuosi, vertina ne tik mano išorę, bet ir talentą“, – atvirai pasakojo dainininkas.

Net pernelyg jį garbinančių moterų Martynas nevadina įkyriomis. Jis sako, kad žmonės rodo dėmesį taip, kaip moka.

Kol kas iš publikos Martynas sulaukia pripažinimo ir liaupsių. Brangių dovanų ar pinigų gerbėjos dainininkui po kojomis nekloja.

„Labai dėl to apmaudu, tačiau neprarandu vilties“, – kvatojosi dainininkas.

Išvaizdus atlikėjas ne kartą yra girdėjęs apie jam klijuojamą svajonių jaunikio etiketę. Vyro širdį tai greičiausiai smarkiai pamalonintų, jeigu ji nebūtų užimta.

Šalia Martyno viešuose renginiuose visada būna jo bendraamžė mylimoji Rusnė Jankauskytė. Šviesiaplaukė mergina dainininką lydi ir į koncertus, ir į filmavimus.

Kaunietis su Rusne pažįstamas nuo pirmos klasės, o artimai draugauja penkerius metus, todėl į meilės nuotykius su gerbėjomis nesivelia.

„Mylime vienas kitą ir palaikome. Esame lyg vienas kumštis. Kone vienodai mąstome, kartu dirbame. Ji atlieka mano vadybininkės bei prodiuserės vaidmenį ir visada būna šalia scenos, kai dainuoju“, – tvirtino M.Kavaliauskas.

Vyras tikino, kad svajoja tapti dideles sales surenkančiu atlikėju, tačiau jam svarbiausia šeima. Kol kas Martynas vestuvėms nesirengia, tačiau apie jas pagalvoja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.