Magui N.Kinui gerbėjos siūlė pagimdyti vaiką

Magas, mentalistas ir iliuzijos meistras Nicholas Kinas (26 m.) kone kasdien sulaukia merginų pasiūlymų susipažinti, išgerti kavos ar nueiti į naktinį klubą, net prašymų išburti, ko jis niekada nėra daręs.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Mar 6, 2014, 7:29 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 3:51 PM

Dažniausiai damų kvietimų vyras mandagiai atsisako teisindamasis, kad yra labai užsiėmęs. Su keliomis gerbėjomis magas yra susitikęs pabendrauti, tačiau rimtesne draugyste tai nevirto.

„Manau, jog merginas labiausiai traukiu tuo, kad scenoje joms atrodau paslaptingas. O tai, kas magiška ir nepaaiškinama, visais laikais viliojo žmones“, – įsitikinęs iliuzionistas.

Socialiniame tinkle ir mobiliajame telefone netrūksta Nicholui atsiųstų merginų nuotraukų. Kai kurios jų – smarkiai apsinuoginusios.

„Tokios gerbėjos dažniausiai rašo, jog norėtų su manimi artimiau susipažinti, siūlo intymias paslaugas. Nors neseniai išsiskyriau su žmona, į įžūlius ar pernelyg atvirus pasiūlymus neatsakau. Man taip pat patinka, kai moteris yra šiek tiek paslaptinga“, – tvirtino magas.

Pastaruoju metu Nicholą atakuoja paauglė – ji dažnai skambina ir rašo net naktimis. Mergina tvirtina, jog magą įsimylėjo, be jo negali gyventi, siūlo susitikti. Nenorėdamas įžeisti merginos vyras prašo jam paskambinti ar parašyti tada, kai sulauks pilnametystės.

Daugiausia dėmesio Nicholas yra sulaukęs ne Lietuvoje, o Ukrainoje. Triukų meistras ne kartą šioje šalyje yra rengęs pasirodymus ir net dalyvavęs magų kovų televizijos projekte.

„Slaviško kraujo moterys gerokai drąsesnės už lietuves. Iš jų esu sulaukęs siūlymų ne tik susipažinti. Kai Ukrainoje buvo rodomas televizijos projektas, gerbėjos man siuntė dovanas, laiškus, prisipažino mylinčios, kvietė kartu apsigyventi, siūlėsi už manęs tekėti ir gimdyti man vaikus. Tuo metu buvau vedęs, todėl visų šių vilionių atsisakiau. Kaip būtų dabar, nežinau“, – sakė Nicholas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.