D.Elzbergienės-Petrauskės dovana vyrui - jų meilės knyga

Kai jautiesi laimingas, švęsti norisi kasdien. Nelaukę vestuvių metinių, modelių studijos „Mažoji mis“ įkūrėja Danutė Elzbergienė-Petrauskė (52 m.) su vyru teisininku Raimundu Petrausku (70 m.) atšoko laimingą pusmetį Karibuose.

Danutė ir Raimundas iki balandžio mėgausis Karibų saule.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Danutė ir Raimundas iki balandžio mėgausis Karibų saule.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 7, 2014, 6:56 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 3:02 PM

Sutuoktiniai taip džiaugiasi vienas kitu ir laukė nors menkos progos švęsti, kad dar gerokai iki šventės įteikė vienas kitam dovaną.

Danutei iškilo problemų – Raimundas nemėgsta dovanų. Bet ta, kurią paruošė mylima moteris, vyrą apstulbino ir nuoširdžiai pradžiugino.

Danutė į vieną knygą surinko jųdviejų laiškus ir net trumpąsias žinutes nuo pat pažinties pradžios, taip pat nemažai jųdviejų nuotraukų. Išėjo 100 puslapių knyga apie jų gyvenimą iki sužadėtuvių.

„Sklaidyti ją labai įdomu, juk pasimiršta net ir nuostabiausi žodžiai, nuotraukos pasiklysta kompiuterių laikmenose. Tik dabar atkreipėme dėmesį, kad po dviejų savaičių pažinties užbaigdavome laiškus vienas kitam žodžiu „bučiuoju“, o po trijų – jau „myliu“. Mes tokie išprotėję!“ – smagiai dalijosi įspūdžiais Danutė.

Ruošiant knygą jai teko daug laiko praleisti prie kompiuterio, tad Raimundas vis paklausdavo, ką ji ten taip įsitraukusi žaidžia. Neapsikentęs padovanojo naują kompiuterį.

Labiausiai Danutę pamalonino kitas mylimo vyro gestas – tai, kad į Karibus pakvietė visą jos šeimą iš Lietuvos. Taip ne tik atšvęsti, bet ir paatostogauti atvyko sūnus Edvinas su žmona Ieva bei jųdviejų dvejų metų sūneliu Linu bei dukra Ernesta.

Danutė kasdien su saviškiais bendravo telefonu ar virtualiai, mat mėnesį su vyru praleido jųdviejų namuose Amerikoje. Sako dabar puikiai suprantanti emigrantus, kurie būna priversti kuriam laikui palikti šeimas Lietuvoje – ilgesys toks stiprus.

Moteris juokėsi, kad labiausiai norėjo išvysti savo anūkėlį.

Nors Petrauskai turi namus įspūdingame Karibų salyne, vieni jų draugai primygtinai kvietė šventę surengti jų namuose ant jūros kranto su nuostabiais vaizdais į bet kurią pusę.

Pašėlusiame vakarėlyje sutuoktuvių pusmetį atšoko apie 50 žmonių, senų Raimundo bičiulių, jau tvirtai susidraugavusių ir su Danute.

Suknelę šiai progai ji buvo numačiusi iš anksto. Dizainerė Audronė Bunikienė jai pasiuvo ryškių spalvų gėlėtą apdarą, itin tinkantį saulėtiesiems Karibams.

Visi žavėjosi lietuve ir poros laiminga istorija. Juk Danutė viena su vaikais po vyro žūties gyveno 22 metus ir nesidairė gyvenimo draugo, žmonos neieškojo ir Raimundas, prieš 8 metus ją palaidojęs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.