R.Lukoševičiūtė šiltąjį sezoną pasitinka dar labiau sulieknėjusi

Sostinės veiklios moterys ketvirtadienio vakarą rinkosi viešbutyje „Best Western Vilnius“, kur paminėjo Tarptautinę moters dieną.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 7, 2014, 8:04 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 3:42 PM

Pagrindinė vakaro viešnia buvo atlikėja ir televizijos laidų vedėja Rūta Lukoševičiūtė. Verslo moteris ji pasveikino su pavasariu, atlikdama savo kūrybos bei Tina Turner dainas. R.Lukoševičiūtė buvo pirmoji iš moterų, tą vakarą išbandžiusių „B-Flexy“ liekninamąją procedūrą. Garsi moteris visą vakarą girdėjo daugybę komplimentų, kad ji lieknėja tiesiog akyse. Net ir vilkėdama ryškiaspalvį kostiumėlį Rūta atrodė itin grakščiai. Renginio metu dar labiau padailinusi savo kūno formas, laidos vedėja išskubėjo į televiziją, kur jos laukė tiesioginis eteris.

Moterų auditorijai savo knygą „Naivus romanas apie meilę, vyrą ir šokoladą“ pristatė dailininkas, televizijos projektų prodiuseris, verslininkas Arūnas Matačius. Renginyje dalyvavo ir dar vienas džentelmenas – televizijos projekto „Ūkininkas ieško žmonos“ nugalėtojas Kęstutis Remeikis. Jis vakaro viešnias vaišino savo ūkyje gaminama ekologiška gilių kava.

Į savo parodą „Graži suknelė“ veiklias moteris pakvietė grafikė Jūratė Rekevičiūtė. Ji ir verslo įvaizdžio konsultantė Alvyda Jasilionytė ištraukė loterijoje pagrindinius prizus laimėjusių vakaro dalyvių vizitines korteles.

Šventinį vakarą moterys stebėjo salono „Urpėja“ pavasario drabužių kolekcijos pristatymą. Modeliai demonstravo veikliai miestietei tiek darbe, tiek ir laisvalaikiu tinkamus vilkėti drabužių variantus. Prie kolekcijos modelių buvo pritaikyti Murano stiklo papuošalai.

Paskaitą apie natūralią kosmetiką parengė viena šios rūšies verslo pradininkių Lietuvoje Jūratė Butiškienė, vadovaujanti įmonei „Juara“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.