D.Elzbergienės-Petrauskės šventė - JAV politiko kaimynystėje

Šventė JAV viceprezidento kaimynystėje. Skamba neblogai. Ir tai visai neišgalvota. Šeštadienį modelių studijos „Mažoji mis“ įkūrėja Danutė Elzbergienė-Petrauskė su vyru teisininku Raimundu Petrausku atšoko laimingą santuokos pusmetį Karibuose.

Danutė ir Raimundas labai laimingi vienas kitą sutikę.<br>T.Davis nuotr.
Danutė ir Raimundas labai laimingi vienas kitą sutikę.<br>T.Davis nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 9, 2014, 8:12 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 2:01 PM

Šventė vyko JAV Mergelių salyne esančioje St.Croix saloje, kur dažnai ilsisi JAV žinomi žmonės ir politikai. Kaip tik šiuo metu visai šalia Petrauskų apartamentų atostogauja JAV viceprezidentas Joe Bidenas su šeima.

Juos, apsuptus apsaugininkų, tenka pamatyti besimėgaujant atostogų malonumais. J.Bidenas yra aistringas golfo mėgėjas, o jo žmona Jill kas rytą bėga krosą pakrante.

Taip sutapo, kad tą pačią dieną, kai vyko šventė, netoliese golfo aikštyne žaidė ir JAV viceprezidentas J.Bidenas.

Vakaro organizavimu pasirūpino Raimundo geri ukrainiečių kilmės draugai Lydia ir Walteris Tomyn, kurie apie 40 svečių sukvietė į savo prabangią vilą, esančią golfo aikštyne ant jūros kranto.

Šie artimi poros bičiuliai buvo atvykę ir į Danutės bei Raimundo vestuves Lietuvoje.

Šventiniame vakare Karibuose, kuris vyko po atviru dangumi, svečiai galėjo mėgautis gražia pakrantės panorama ir nepakartojamu saulėlydžiu.

Vakaro metu koncertavo žymi Australijos dainininkė ir radijo laidų vedėja Fiona Horne kartu su grupe. Visos šventės metu skambėjo gyva muzika, mėgiama saloje, o dainininkės dovana vakaro šeiminkams buvo jų mėgstamas Franko Sinatros dainą "Second time around".

Saloje kartu šventė ir liko toliau atostogauti Danutės dukra Ernesta ir sūnus Edvinas su žmona Ieva ir 2 metų sūneliu Linu. Danutė savo vyrui, nemėgstančiam dovanų, į vieną knygą surinko jųdviejų laiškus ir net trumpąsias žinutes nuo pat pažinties pradžios, taip pat nemažai jųdviejų nuotraukų. Išėjo 100 puslapių knyga apie jų gyvenimą iki sužadėtuvių.

„Sklaidyti ją labai įdomu, juk pasimiršta net ir nuostabiausi žodžiai, nuotraukos pasiklysta kompiuterių laikmenose. Tik dabar atkreipėme dėmesį, kad po dviejų savaičių pažinties užbaigdavome laiškus vienas kitam žodžiu „bučiuoju“, o po trijų – jau „myliu“. Mes tokie išprotėję!“ – smagiai dalijosi įspūdžiais Danutė.

Suknelę šiai progai ji buvo numačiusi iš anksto. Dizainerė Audronė Bunikienė jai pasiuvo ryškių spalvų gėlėtą apdarą, itin tinkantį saulėtiesiems Karibams.

Visi žavėjosi lietuve ir poros laiminga istorija. Juk Danutė viena su vaikais po vyro žūties gyveno 22 metus ir nesidairė gyvenimo draugo, žmonos neieškojo ir Raimundas, prieš 8 metus ją palaidojęs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: G. Nausėda Seimo komisijos reikalauja įrodymų