Verslininkas K.Fedirka paprašė merginų neapsinuoginti

Gerbėjos dėmesiu apipila dažną garsų asmenį, ypač jei jis dailus ir turtingas. Liaupsės, gėlės, dovanos ir autografų prašanti minia pradžiugina kiekvieną. Tačiau patraukliems vyrams tenka ir mandagiai išsisukinėti nuo gerbėjų pateikto pasiūlymo tekėti ar pagimdyti vaiką.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Mar 9, 2014, 7:24 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 2:23 PM

Savo socialinėje paskyroje neseniai įkyrias gerbėjas pagąsdino kaunietis milijonierius, fotografas ir projekto „Fotoskrydis“ įkūrėjas Kęstutis Fedirka (37 m.): „Merginos, prašau man nebesiuntinėti savo fotografijų, kuriose esate apsinuoginusios, ir dar su pasiūlymais, nes pradėsiu viešinti.“

Vyras tikino, kad jį pradėjo erzinti dailiosios lyties atstovės, viena po kitos siunčiančios erotiškas nuotraukas. Šalia jų gražuolės siūlo susipažinti, draugauti, jas fotografuoti apsinuoginusias ar net intymiai pabendrauti. Kęstučiui kantrybė trūko tuomet, kai kelios merginos atsiuntė savo nuotraukas, kuriose pozuoja vos pridengusios savo grožybes, ir parašė, kiek kainuoja su jomis praleista valanda.

„Nežinau, ar šios merginos verčiasi prostitucija, ar jos tiesiog tokiu būdu tikisi iš manęs gauti pinigų, tačiau tokių pažinčių griežtai atsisakau“, – sakė K.Fedirka.

Kaunietis įsitikinęs, kad merginas traukia ne jo išvaizda, o pinigai ir įdomus gyvenimo būdas. Kęstutis daug keliauja, atostogauja tolimiausiuose pasaulio kampeliuose, domisi motociklais, vandens sportu.

Vyras dėmesį patraukia ir dėl to, kad sėdi prie maždaug ketvirčio milijono vertės automobilio „Nissan GT-R“ vairo. Šis automobilis – vienas greičiausių pasaulyje.

Ar kuri nors gerbėja gali tikėtis, kad milijonierius fotografas į ją atkreips dėmesį?

Internetu jis bendrauja su daugybe žmonių. Vyras atsakinėja ir dailiosios lyties atstovių, besidominčių kelionėmis bei fotografija, laiškus. Toms, kurios tikisi su fotografu turėti romaną ar sukurti šeimą, vyras mandagiai atsako, kad jau trylika metų gyvena su žmona Inga ir augina atžalas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.