Žinia apie dingusį lėktuvą išgąsdino R.Mykolaitytės artimuosius

„Viskas gerai – aš gyva ir sveika“, - ramino artimuosius žurnalistė Rūta Mykolaitytė, sekmadienį grįžusi iš mėnesio kelionės po Malaiziją, Tailandą, Indoneziją ir Kiniją.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 9, 2014, 1:50 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 2:10 PM

Jau antrą parą pasaulis užėmęs kvapą laukia žinių apie dingusį „Boeing 777“ su 239 žmonėmis. „Malaysia Airlines“ lėktuvo ieško Malaizijos ir gretimų šalių pareigūnai.

Visai to nenorėdama Rūta priverčia artimuosius ir draugus nerimauti ne pirmą kartą. Prieš trejetą metų R. Mykolaitytė išgarsėjo žurnalistiniu tyrimu, kurio metu 32 metais vyresniam Seimo nariui Sauliui Stomai taip apsuko galvą, kad politikas pasiūlė merginai savo širdį ir padėjėjos vietą Seime. Ir gavo žavingą Žaliaakės pravardę.

Nuo bet kokių – ne tik blogų – žinių Rūtai pavyko atsipūsti. Visą mėnesį ji leido artimų žmonių kompanijoje – kartu skrido draugai, pusseserės ir du Rūtos vyresni broliai. Vyresnėlis Evaldas kelionės metu atšventė savo keturiasdešimtmetį.

„Mūsų buvo daug, tačiau visi darė, kas ką nori. Be to, vengėme masinių turistų susibūrimo vietų, kad tikrai ilsėtis, o ne vargti ir nusivilti. Tad reikėjo atidžiai pasidomėti, kur ir kaip keliauti“, - įspūdžiais dalijosi Rūta.

Nakvynės vietas keliautojai keitė kas keletą dienų, maršrutą sudarė 12 skrydžių, o kelionių laivais ir jachtomis Rūta jau net nesuskaičiuoja.

Nuostabiausia keliaujant po šiltus kraštus yra pamiršti buitį – ten užtenka šlepečių ir kelių rūbelių. Rūta juokėsi atkreipusi dėmesį, kad visai pamiršo dažytis! O kam, kai tiesiog spinduliuoji visapusiškai pailsėjęs.

Nuotaikos negadino ir kelionės išlaidos. Pusę jų sudarė skrydis lėktuvu, o visa kita neprivertė nerimauti, nes visa daug pigiau nei Lietuvoje. Rūta spėja, kad mėnesio kelionė atsiėjo nuo 8 iki 10 tūkst. litų.

Pavyzdžiui, masažas Tailande kainuoja 20 litų, o trijų valandų kelionė taksi Indonezijoje – maždaug 200 litų.

Rūtą visada žavėjo Azija – juk ten tiek kvapų ir spalvų. Tie kraštai siejasi su šventyklomis, nušvitimu, bet Rūta juokėsi viso to nepatyrusi, o išgyvenusi tikrą odę kūną.

Puikus oras, smaragdinė jūra, kasdienis masažas ir nuostabūs jūrų gėrybių patiekalai.

„Egzotika maloni pirmą savaitę, o vėliau jau pajuokaudavom, kad nuo jos bloga“, - leido sau pasijusti išlepintai kelionės metu Rūta.

Todėl kad ir kaip banalu bebūtų, grįžusi Lietuvon Rūta jau dairėsi, kur suvalgyti skanių bulvinių blynų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.