Prie Makaliaus kelionių pasiūlymų žvaigždės derina net vestuves

Svajoti reikia atsargiai, nes kartais svajonės išsipildo. Tai patvirtinti gali vienas jauniausių kelionių ekspertų Rimvydas Širvinskas (23 m.), geriau visiems žinomas Makaliaus pseudonimu. Trečiadienio vakarą Vilniuje duris atvėrė nauja jo kelionių studija.

Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Mar 12, 2014, 8:53 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 11:51 AM

Į uždarą vakarėlį susirinko ištikimiausi Rimvydo klientai, tarp kurių – būrys garsenybių. Dainininkės Ingrida Kazlauskaitė, Urtė Šilagalytė, magas Mantas Žmuidinavičius-Wizard, verslininkė Irena Marozienė ir kiti visuomenės veikėjai sveikino R.Širvinską, dovanodami gėles, įvairius paveikslus ir dovanas, kurių tikrąją prasmę suprato tik jie.

Tačiau tai nebuvo vienintelės svečių dovanos R.Širvinskui. Visi vakaro svečiai ant baltos kolonos galėjo parašyti Rimvydui palinkėjimą ar tiesiog gražų prisiminimą apie keliones.

Vakarėlio vedėjas Edvardas Žičkus susirinkusiesiems pristatė naujausias kelionių tendencijas. Pasak jo, priešingai nusistovėjusiai nuomonei, lietuviai dažniausiai renkasi keliones ne į Egiptą ar Turkiją, bet į Graikijos salas. Pigiausi skrydžiai ir nakvynė čia gali siekti 500 litų.

Būriui garsenybių atostogas organizavęs R.Širvinskas papasakojo apie išvyką į Slovakijos kalnus kartu su „Mis Lietuva 2011“ karūnos savininke Ieva Gervinskaite. Rimvydas juokėsi, kad, paskelbęs internete apie šią kelionę, jis sulaukė daugybės laiškų ir skambučių. Kartu su tituluota gražuole norėjo keliauti daugiau nei 100 žmonių.

„Žmonės netilpo į vieną autobusą. Į Slovakiją keliavome dviem autobusais. Susirinko ir trečias, bet mes nebepajėgėme jo aptarnauti.

Tuo metu Ieva kaip tik dalyvavo televizijos projekte „Žvaigždžių duetai“. Per vakarienę Ieva pasiėmė iš vietinio muzikanto akordeoną, atsisėdo, užgrojo ir uždainavo. Tai buvo labai įsimintina“, - prisiminė Rimvydas.

Kelionių ekspertas juokėsi, kad pusė tos kelionės dalyvių į Slovakiją vyko tik dėl I.Gervinskaitės. Anot jo, daug kas ieškojo giminystės ryšių su gražuole, slankiojo apie jos kambario duris.

Dar kartu su R.Širvinsku į kelią leidosi aktoriai Eimutis Kvosčiauskas ir Aistis Mickevičius. Štai Jonas ir Simona Nainiai savo vestuvių datą derino prie Rimvydo išrinktos povestuvinės kelionės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.