Kaip N.Bunkė ir kitos Lietuvos žvaigždės atrodo be makiažo?

Šiukšles neša be makiažo

„Negaliu pasigirti lygia veido oda, tad pasirodyti viešumoje nepasidažiusiai būtų nejauku”, – aiškino N.Bunkė.<br>D.Radlinsko nuotr.
„Negaliu pasigirti lygia veido oda, tad pasirodyti viešumoje nepasidažiusiai būtų nejauku”, – aiškino N.Bunkė.<br>D.Radlinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vykintė Budrytė

Mar 16, 2014, 3:52 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 9:25 AM

Fotografui Dmitrijui Radlinskui jos pozavo be makiažo, o vėliau – nusigrimavusios, - rašo „Lietuvos ryto“ priedas „TV antena“. Tiesa, ne visos dainininkės sutiko fotografuotis be pudros sluoksnio ar bent jau paryškintų blakstienų.

Šiukšles neša be makiažo

Viena pirmųjų į studiją atvyko Vilniuje mediciną studijuojanti ir grupėje „Pop Ladies” dainuojanti Liepa Mondeikaitė (23 m.). Mergina prieš fotoaparatą pozavo be makiažo, tik prisisegusi keletą dirbtinių plaukų sruogų. Iš tiesų, jei ne balsas, vargu ar kas nors gatvėje ją pažintų.

„Be makiažo ir šiukšles išnešu, ir į parduotuvę einu, ir į paskaitas vykstu.

Savaitgaliais tenka daug koncertuoti, ant veido turiu tepti labai daug kosmetikos – nuo jos pavargstu.

Be to, geram makiažui reikia daug laiko, o aš esu pritinginti. Ryte geriau ilgiau pamiegosiu”, – nusijuokė studentė, šiokiadieniais mėgstanti natūralumą.

Tačiau dėl to ji nėra mažiau pastebima. Priešingai – aplinkiniai merginai dažnai sako, kad be makiažo ji atrodo dar gražesnė.

Rūpi tik nuogas kūnas?

Liepa pasitiki savimi ir nesuka galvos dėl ilgalaikių grožio procedūrų. Jos blakstienos nepriaugintos, akių ir antakių linijos taip pat neparyškintos.

Vis dėlto scenoje ar prieš fotoobjektyvą ji priversta keisti savo įvaizdį.

„Žmonėms reikia ne kokybiškos muzikos, o kuo daugiau nuogumo”, – sakė L.Mondeikaitė.

Tuo ji įsitikino vos pradėjusi dainininkės karjerą. Prieš ketverius metus Liepa retai buvo kviečiama į kokius nors projektus.

„Buvau naivi – maniau, kad publikos dėmesį užkariausiu balsu, savo kūrybos dainomis, todėl būsiu išskirtinė. Teko nusivilti”, – šypsojosi L.Mondeikaitė, tačiau pridūrė dabar besidžiaugianti tuo, ką daro.

Liepos gyvenimas pasikeitė, kai prieš dvejus metus prisidėjo prie merginų grupės „Pop Ladies”. L.Mondeikaitė tapo populiari ir įsitikino, kad norėdamos patraukti auditoriją merginos privalo tapti kone deivėmis.

„Per koncertus stengiamės dainuoti tik gyvai, savo darbą atlikti kokybiškai. Vis dėlto daugiausia komentarų ir dėmesio sulaukiame tada, kai pasirodo nauja fotosesija”, – atskleidė mergina.

Scena reikalauja aukų

L.Mondeikaitei šiuo metu dėmesio netrūksta – daugėja koncertų ir pasiūlymų dalyvauti TV projektuose. Tačiau norėdama išlikti populiari ji turi vykdyti daugybę reikalavimų.

„Planuoju atsikratyti nuo 8 iki 10 kilogramų. Juk nesu iš pačių liekniausių”, – nusijuokė L.Mondeikaitė. Ji jau pradėjo sportuoti su asmeniniu treneriu ir lieknumu ketina pasivyti savo koleges.

Liepa prisipažino, kad numesti svorio ketina ne tik dėl scenos. Mėgstanti skaniai pavalgyti atlikėja įsitikinusi, kad pats laikas išmokti save kontroliuoti.

Scena yra žiauri. L.Mondeikaitė teigia dėl jos daug paaukojusi.

„Aš neturiu nė vienos draugės, artimuosius matau retai, kenčia mokslai. Kartais susimąstau, ar populiarumas vertas to, ką praradau per ketverius metus”, – svarstė dainininkė ir būsimoji medikė.

Veido oda – nelygi

Dainininkų uždarbis ir karjeros trukmė priklauso ir nuo išvaizdos, ir nuo sugebėjimo gerbėjams pasiūlyti naujų dainų. Šią pramogų verslo taisyklę jau seniai perprato dainininkė Natalija Bunkė (31 m.).

„Taip, scena yra negailestinga. Tad privalai arba susitaikyti su egzistuojančiomis taisyklėmis, arba nešdintis lauk”, – rėžė Natalija.

Vasarį pasirodė jos suburtos merginų grupės „Pop Ladies” fotosesija, skirta Valentino dienai. Joje seksualiais apatiniais ir vyriškais marškiniais vilkinčios merginos pozavo viešbučio kambaryje. Nuotraukos žiniasklaidoje sulaukė tūkstančių komentarų.

Į laidos „Nuo... iki...” kūrėjų surengtą fotosesiją dainininkė atvyko šiek tiek pasidažiusi.

„Negaliu pasigirti lygia veido oda, tad visiškai nepasidažiusi jausčiausi nejaukiai. Esu šviesiaplaukė, todėl ir veido bruožai nėra ryškūs”, – paaiškino N.Bunkė, pasiryškinusi antakius.

Grožiui – tūkstančiai

Kiek N.Bunkė kas mėnesį išleidžia kosmetikai, dirbtinėms blakstienoms ir kitiems dalykams, kurie būtini jos įvaizdžiui?

„To neskaičiuoju, bet jei kas nors pavogtų mano sceninį lagaminą, nuostolis tikrai būtų didesnis nei keli tūkstančiai litų. Pavyzdžiui, vienas šepetėlis kainuoja pusantro šimto litų. O jų turiu visą dėžę”, – pasakojo N.Bunkė.

N.Bunkė išgarsėjo su savo suburta grupe YVA.

Dainininkė įsitikinusi, kad jei scenoje nebūtų demonstravusi seksualumo, dabar su kolegėmis nebūtų tokia populiari.

Ar N.Bunkė yra pasidariusi plastinių operacijų? Atsakydama į šį klausimą dainininkė aiškino: „Mes dirbame tai žmonių grupei, kuri yra mokiausia. Turime nuolat atnaujinti informaciją apie save, skirtą tikslinei auditorijai.

Tačiau mūsų įvaizdžiui netiktų pareiškimas, kad esame gulėjusios po grožio chirurgų skalpeliu.”

Teko nusisiurbti riebalus

Istoriją studijuojanti Neringa Šiaudikytė (23 m.) prie merginų grupės „Naujos pupytės” prisidėjo prieš dvejus metus. Po pirmosios bendros fotosesijos pasipylė komentarai, esą Neringa labai sulieknėjo, pasididino lūpas, krūtinę ir tapo panaši į kitas grupės nares.

Į laidos „Nuo... iki...” filmavimą ji atėjo jau pasipudravusi. Mergina aiškino, kad jos veido oda yra labai jautri.

Neringa nėra nusistačiusi prieš plastines operacijas, o lūpoms putlumo suteikiančių preparatų injekcijas vadina paprasta procedūra. Tačiau mergina tvirtina, kad jos krūtinė, antakiai, blakstienos ir plaukai vis dar yra natūralūs.

Dainininkė neslepia, kad jai nuo pilvo ir klubų buvo nusiurbta pusė kilogramo riebalų.

„Scena skirta ne pilkiems, o charizmatiškiems ir gražiems žmonėms. Jeigu dėl karjeros man lieptų nusiskusti galvą, tik-riausiai taip ir padaryčiau”, – šyptelėjo atlikėja.

Nuožmi konkurencija

Kita grupės „Naujos pupytės” narė Vita Jakutienė (26 m.) į fotosesiją atvyko nepadengusi veido pudra ir neparyškinusi akių. Tiesa, jos antakiai padailinti, blakstienos priklijuotos, o lūpos atrodo putlios dėl hialurono injekcijų.

Dviejų vaikų motina V.Jakutienė ne kartą prasitarė, kad yra pasitobulinusi krūtinę. Jai taip pat buvo nusiurbti riebalai.

„Natūralaus grožio pramogų pasaulyje net neieškokite, jo čia nėra, – tarsi kirviu nukirto V.Jakutienė. – Net tos, kurios save vadina natūralumo šalininkėmis, iš tiesų gražinasi dirbtinai, tik tai slepia.

Viena tokių manęs klausinėjo, kiek kainavo pasiputlinti lūpas, kur aš tai dariausi. Ji pasinaudojo mano patarimais, tačiau iki šiol meluoja esanti natūrali, – tvirtino V.Jakutienė. – Toks melas yra kvailas. Aš mėgstu atvirus žmones, neapsimetinėjančius prieš TV kameras.”

V.Jakutienė anksti patyrė, kokia nuožmi konkurencija pramogų pasaulyje. Būdama paauglė ji dirbo modeliu ir keliavo po pasaulį.

Moteris įsitikinusi – jei ne lieknumas ir investicijos į išvaizdą, vargu ar scenoje ją lydėtų sėkmė.

Didintis krūtinės nepanoro

Grupės „Kitokios” narė Greta Lebedeva (25 m.) save vadina natūralaus grožio šalininke, nors pažvelgę į šią smulkią tamsiaplaukę jos natūralumu turbūt suabejotume.

Vis dėlto mergina tvirtina už juodus plaukus ir egzotišką odą esanti dėkinga savo tėvui, kuris yra rusas.

O vienintelės grožio procedūros, kuriomis ji naudojasi, yra soliariumas ir blakstienų priauginimas.

„Kalbama, kad visą laiką būnu prisidažiusi ar kad mano nuotraukos pagražintos kompiuteriu. Tai priimu kaip komplimentą”, – akį merkė tamsiaplaukė mergina.

Pozuodama fotografams ir dainuodama scenoje Greta jaučiasi taip, tarsi visas pasaulis jai būtų po kojomis. Mergina teigia plastikos chirurgų paslaugomis taip pat niekada nesinaudojusi.

„Tiesa, ne kartą esu sulaukusi pasiūlymų nemokamai pasididinti krūtinę – vien už tai, kad pareklamuočiau plastinės chirurgijos kliniką”, – prisipažino grupės „Kitokios” narė ir pridūrė nė neabejojanti, kad kelią į sceną jai nutiesė puiki išvaizda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.