Ž.Grigaičio poilsis „Versace“ viloje ir vakarienė vynuogynuose

Vasaros pabaiga Australijoje pažymima ilgaisiais savaitgaliais - „Labor Day“. Kiekviena valstija turi savo grafiką, kada jie trumpina darbo dienas. Melburne viešintis verslininkas Žilvinas Grigaitis laisvas dienas leidžia prašmatniame Auksiniame krante (angl. Gold Coast) ir vynuogynuose.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 17, 2014, 2:42 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 8:51 AM

Vasaros pabaiga – rudens pradžia visada pilna netikėtumų, vaikai pradeda eiti į mokyklas, todėl visi nori išnaudoti paskutines saulėtas ir šiltas dienas, pabėgti nuo miesto triukšmo. Tiesa, Melburne žiema, kuri tęsiasi birželio-rugpjūčio mėnesiais, visai nešalta. Bent jau lietuviams, nes oro temperatūra siekia vidutiniškai 15 laipsnių aukščiau nulio.

Paskutines vasaros dienas vietiniai mėgsta laiką leisti laiką Melburno zoologijos sode. Ypač tada, jeigu nesinori kelias valandas praleisti lėktuve ar kelyje važiuojant iš vienos vietos į kitą. Zoologijos sodas laikomas vienas moderniausiu pasaulyje, ten auginami žvėrys atrodo tuo labai patenkinti patenkinti.

Turtingi ir norintys dienas tolėliau leisti australai renkasi Auksinio kranto teikiamus malonumus. Skrydis Iš Melburno trunka dvi valandas lėktuvu. „Auksinis krantas neretai laikomas Australijos pasilinksminimo sostine. Prabangos jame netrūksta. Turtingi australai, kurie nenori skristi 6 arba 9 valandų iki Balio salos ar Tailando, renkasi artimesnį kelią pramogoms. Auksinio kranto pažiba – pirmasis „Versace“ viešbutis pasaulyje „Palazzo Versace“, esantis toliau nuo centro, tačiau įsikūręs atskiroje laivų prieplaukoje“, - pasakojo Ž.Grigaitis.

Nors šis viešbutis yra ne ant vandenyno kranto, turi susisiekimą su vandens telkiniu. „Palazzo Versace“ gavo pripažinimą visame pasaulyje, todėl yra laikomas vienu geriausiu viešbučiu. Žilvinas sakė, kad norėdamas jame fotografuoti, viską turėjo suderinti su viešbučio apsauga. Šiame viešbutyje neretai apsistoja Holivudo žvaigždės, scenos garsenybės, garsūs politikai, verslininkai.

„Vynas, šampanas ir pusryčiai yra pateikiami su „Versace“ ženklu pažymėtuose induose ir taurėse. Prabangus savaitgalis gali kainuoti nuo 500 iki 1500 Australijos dolerių už naktį. Rezervuoti kambarius kartais prireikia net prieš keturis mėnesius. Jame vyrauja ramybė, klasika ir tik Kinijos piliečiai čia drumsčia ramybę“, - nusišypsojo Ž.Grigaitis. Lietuvis tikino, kad kinai čia daug laiko praleidžia lošimo namuose.

Kita puiki vieta poilsiui – pietų Australijos miestas Adelaide. Pasak Ž.Grigaičio, tai australiško vyno pradžia – geriausių vynų regionas. Ramybės ir kalnų apsuptyje savaitgalis gali būti simfonija sielai ir kūnui, su išskirtinių vynų ir gurmaniško maisto degustacijomis. Žilvinas patikino, kad Australija pagal pagaminto vyno kiekį netrukus pralenks Argentiną ir ketina užimti penktą vietą pasaulyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.