R.Žilinskas į meno parodą atvyko su šeima

„Man įdomu pažiūrėti, susipažinti su darbais. Džiaugiuosi, kad yra jaunų, entuziastingų kūrėjų“, – sakė Seimo narys Rokas Žilinskas. Drauge su seserimi ir teta antradienio vakarą jis atvyko į Dailininkų sąjungos galerijoje surengtą Mindaugo Jankausko tapybos darbų parodą, kurioje eksponuojama daugiau nei 40 darbų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 18, 2014, 8:09 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 7:46 AM

Daugelyje jų – žinomi užsienio ir Lietuvos žmonės, tarp kurių – Vilniaus miesto meras Artūras Zuokas su žmona, Seimo nare Agne, dizaineris Juozas Statkevičius, krepšininkas Simas Jasaitis, atlikėjai Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Edgidijus Dragūnas-Selas, verslininkas Žilvinas Grigaitis ir daugelis kitų.

R.Žilinskas įsiamžinti menininko drobėse dar nespėjo, tačiau neslepia – būtų smagu.

M.Jankauskas daile susidomėjo dar vaikystėje – tuomet lankė įvairius dailės būrelius, kelis metus mokėsi Vilniaus dailės akademijoje, kur studijavo kostiumo dizainą, vėliau – tapybą.

„Piešti visuomet mėgau. Labai džiaugiuosi, kad pagaliau galiu save realizuoti“, – dar anksčiau portalui lrytas.lt sakė jis. Mindaugas tapyti žinomus žmones pasirinko ne šiaip sau. Pasak jo, jis visuomet domėjosi menu, kultūra, dizainu, todėl paveiksluose nutapyti veidai – jam gyvenime labai įdomūs.

Vieną po kitos sparčiai drobes tapantis vaikinas vien šiais metais jau spėjo surengti tris parodas. Ši – jau ketvirtoji – pavadinta „Backstage Bridge“.

Kol kas paroda eksponuojama Vilniuje, tačiau jau netrukus bus perkelta į Miuncheno, vėliau – į Stokholmo galerijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.