Aktorė M.Štakėnaitė matuojasi vestuvinę suknelę

Vienai dienai kitokia, ypatinga, nuotaka virtusi aktorė Milda Štakėnaitė (27 m.) tapo neatpažįstama.

Ekstravagancija Mildai nėra svetima. Tačiau kol kas ji nesiruošia vestuvėms.
Ekstravagancija Mildai nėra svetima. Tačiau kol kas ji nesiruošia vestuvėms.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 20, 2014, 7:47 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 6:52 AM

Tokios neįprastos fotosesijos šešios sumanytojos – fotografės Ieva Markevičiūtė, Eglė Jociūtė, stilistė Sandra Sabaliauskienė, vizažistė Laura Mikalauskienė, dizainerė Virginija Paulauskienė ir aktorė M.Štakėnaitė nuotaką siekė parodyti kitaip.

Rezultatas pranoko lūkesčius. Moterys įrodė, kad kiekviena nuotaka yra savita, todėl reikia pamiršti standartus ar rėmus. Pasipuošusi prekės ženklo „Virgo“ vestuvine suknele Milda spinduliavo jausmingumu ir subtilumu.

Tačiau M.Štakėnaitė juokėsi, kad šįkart jaunosios drabužį vilkėjo vos antrą kartą.

Žinoma aktorė prisiminė, kad vos atvykusi studijuoti į Vilnių, būdama 18-metė, su drauge užsuko į nuotakų saloną. Bičiulės ten gerokai pasilinksmino: apsimetusios, kad iš tiesų ieško apdarų didžiajai gyvenimo šventei, pasimatavo kone visus aksesuarus ir sukneles.

„Tas salonas buvo labai prastas, pilnas tortinių pūstų neskoningų suknelių. Išsirinkome pačią baisiausią suknią su lankais, daug detalių, gėlyčių, nėrinių.

Prie tos nesąmonės dar priderinome diademą, kailius, šlykščią mažą rankinę. Susirinkome visą amuniciją, buvo labai sunku nesusijuokti matant aplinkui šokinėjančiai pardavėjai.

Juk buvome tikros pankės, o ta suknelė, kurią apsivilkau, buvo baisi! Prisifotografavome. Dabar net gaila, kad nebeturime tų nuotraukų, galėčiau iki valios prisijuokti“, – šypsojosi M.Štakėnaitė.

Milda surimtėja tik paklausta apie tikrąją svajonių vestuvinę suknelę. Ji neturi jokios vizijos, nesvarsto, kaip norėtų atrodyti ypatingą dieną.

„Manau, kad liksiu senmergė. Kodėl? Gal mano charakteris ne iš lengvųjų? Tikrai nenorėčiau suknelės, kokią matavausi būdama 18-os. O tokia, kurią vilkėjau per šią fotosesiją, man priimtina.

Ekstravagancija man nėra svetima. Tačiau kol kas tikrai nesiruošiu vestuvėms – esu pirmo kurso odontologijos specialybės studentė, man dar anksti galvoti apie santuoką“, – sakė M.Štakėnaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?