Garsios moterys kur kas kuklesnes mamas pradžiugino fotosesijose

Saulėtą ketvirtadienio popietę žinomos moterys – mamos ir dukros rinkosi į sostinės užupyje esantį meno inkubatorių „Galera“. Čia buvo pristatyta fotografijų paroda „Moteris. Mama. Dukra“, kurios fotomodeliais tapo ne viena renginio viešnia.

I.Penkauskienė su mama Irena.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
I.Penkauskienė su mama Irena.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 20, 2014, 5:12 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 6:18 AM

Psichologė Aistė Jasaitytė juokėsi, kad mama į parodą negalėjo atvykti, mat prižiūri jos dukreles. Ilonos Penkauskienės mama Irena atviravo, kad fotosesija paliko kuo geriausią įspūdį – profesionaliai moteris fotografavosi pirmą kartą.

Į parodos atidarymą viena atvyko ir Irena Marozienė, nusifotografavusi su dukterimi Birute. Irena pasakojo, kad duktė nemėgsta būti dėmesio ir centre ir fotografuotis ir pasidžiaugė, kad įkalbėjo ją fotosesijai – turės profesionalią abiejų nuotrauką.

Meno inkubatoriuje „Galera“ lankytojai paroda galės gėrėtis visą mėnesį. Visi darbai simbolizuoja besikeičiantį moters grožį.

Parodos autoriai – garsūs Lietuvos fotografai: Paulius Gasiūnas, Gediminas Žilinskas, Greta Skaraitienė, Audrius Zavadskis, Tadas Černiauskas, Tomas Kauneckas, Vaidotas Grigas, Adas Vasiliauskas ir Dovilė Dagienė.

Jiems pozavo ir parodos nuotraukoms fotografavosi taip pat gerai žinomos Lietuvos moterys: Smiltė Bagdžiūnė su mama, Rasa Samuolytė su mama, Aldona Vilutytė su mama, Ilona Penkauskienė su mama, Irena Marozienė su dukra, Eglė Kernagytė su mama, Aistė Jasaitytė-Čeburiak su mama, Justė Arlauskaitė-Jazzu su mama bei Žemyna Ašmontaitė su mama.

Ši paroda yra baigiamasis projekto „Moteris. Mama. Dukra“ akordas. Jį inicijavusi Grožio terapijos ir chirurgijos klinika „Sugihara“ taip siekia parodyti, kad šiuolaikiniame pasaulyje grožis gali būti įvairus, nesubanalintas ir nepavaldus laikui.

Vieną nuotrauką parodai sukūrė ir Grožio terapijos ir chirurgijos klinikos „Sugihara“ plastinės chirurgijos specialistas bei fotografijos entuziastas Darius Radzevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.