Atlikėja Jazzu: „Moteris turi būti šventoji ir kekšė vienu metu“

Žodžiu „moteriškumas“ žongliruoja tiek vyrai, tiek moterys. Įprastai jis reiškia moteriai būdingų savybių derinį: emocingumą, švelnumą, trapumą, nuoširdumą, ištikimybę. Tačiau ar moteris būtinai turi būti trapi?

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-21 13:27, atnaujinta 2018-02-15 05:44

„Moteris turi būti šventoji ir kekšė vienu metu. Manau, tokia ir esu“, – „Lietuvos ryto" žurnalui „Stilius" drąsiai rėžė dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu (25 m.).

Ji įsitikinusi, kad turi derėti viskas: moteris turi būti spalvinga, išmintinga, nenuobodi, įkvepianti, jausminga. Kitaip sakant, moteris, kuri negali būti bjauri, negali būti ir graži.

„Daug kas tikrą moterį įsivaizduoja kaip pasaulio globėją, motinystės lopšį. Visuomenė įpareigoja moterį būti mama, žmona, namų šeimininke ir dar daug kitokių pareigų prigalvoja.

Manau, kad kiekviena turime teisę pasirinkti, kokia norime būti. Turime būti laimingos, nes tik tada žydėsime. Laimė atsispindi moters akyse. Jei jos dega, vadinasi, viskas yra gerai“, – tikino J.Arlauskaitė.

Būtent laimė ir geras miegas, o ne grožio procedūros daro moterį patrauklią. Dainininkė sakė, kad ji ne tik nemėgsta grožio procedūrų, bet ir nevadina to savęs lepinimu.

50 Shades of Red in Women Beauty“. Taip savo projektą, skirtą Moters dienai, pavadino fotografas Lukas Gricius ir makiažo meistrė Rolana Kuprytė. Žinomas moteris komanda įamžino apgaubtas raudonos spalvos. Viena iš šio projekto dalyvių - J.Arlauskaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.