Lietuvos ponia tapo dviejų vaikų mama ir verslininkė B.Rumšienė

Kaune vėlų penktadienio vakarą išrinkta konkurso „Lietuvos ponia 2014“ nugalėtoja. Ja tapo statybų versle dirbanti 42 metų kaunietė Beta Rumšienė. Žavi šviesiaplaukė augina du vaikus. 21 metų jos sūnus Ovidijus – studentas, o 16 metų duktė Gintarė mokosi mokykloje.

Lietuvos ponia išrinkta B.Rumšienė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Lietuvos ponia išrinkta B.Rumšienė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Mar 28, 2014, 11:34 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 12:54 AM

Verslininkė tikino, jog seniai troško dalyvauti tokiame konkurse, tačiau išmėginti jėgas scenoje ryžosi tik šįmet. B.Rumšienei buvo smalsu sužinoti, kaip vyksta tokie renginiai, kaip jie organizuojami ir kas slypi renginio užkulisiuose.

„Nuolat siekiu tobulėti įvairiose srityse, mane domina naujovės ir iššūkiai, todėl nusprendžiau šiais metais dalyvauti šiame konkurse“, – tikino B.Rumšienė.

Kaip ir kiekvienai konkurso dalyvei B.Rumšienei buvo svarbu, kad jos apsisprendimą dalyvauti renginyje palaikytų ne tik draugai, bet ir šeima. Kaunietė neslėpė, kad iš pradžių palaikymo nejautė, tačiau išvydę jos entuziazmą, norą ir kruopštų ruošimąsi konkursui, šeimos nariai nuomonę pakeitė. Karščiausiai B.Rumšienę palaikė motina ir jos atžalos.

Inžinierės, vadybos ir verslo administravimo specialybes įgijusi moteris dirbo šeimos statybų versle. Šiuo metu ji turi nemažai idėjų ir pasiūlymų, susijusių su nauja veikla.Konkurso „Lietuvos ponia 2014“ nugalėtoja mėgsta skaityti, lankytis teatruose ir kituose kultūros renginiuose. Ji taip pat yra aistringa keliautoja.

B.Rumšienė įsitikinusi, kad garbingas titulas jos gyvenimo smarkiai nepakeis. Užriesti nosies moteris nežada. Ji toliau tęs labdaringą veiklą, rūpinsis tais, kuriems labiausiai reikia paramos.

„Viliuosi, kad į labdaringą įsijungs ir kitos konkurso dalyvės. Kartu galime nuveikti daug kilnių darbų“, – įsitikinusi konkurso nugalėtoja.

B.Rumšienė tvirtino, jog ji vadovaujasi taisykle, kad gyvenimas – gėrio ir blogio kova. Jos nuomone, svarbu pasipriešinti blogiui ir niekada nesustoti vietoje, o eiti į priekį ir kurti.

Konkursas „Lietuvos ponia“ vyko šeštą kartą. Laisvalaikio centre „Oazė“ varžėsi 12 moterų iš įvairių Lietuvos miestų. Renginio metu dalyvės atsakinėjo į renginio vedėjo aktoriaus Gintaro Mikalausko užduotus klausimus, pristatė naują „Glamgirl“ drabužių kolekciją, vyrų akiai džiaugsmo suteikė apatinio trikotažo „Promise“ kolekcija.

Talentų rungtyje moterys šoko, dainavo, rodė kulinarinius sugebėjimus, pačių kurtas drabužių kolekcijas.Konkurso „Lietuvos ponia“ vadovės Kristinos Šermukšnytės teigimu, renginio tikslas – parodyti, kad žavi ir brandi moteris gali atsiskleisti įvairiose srityse.

„Priešingai nei kituose konkursuose, kuriuose dominuoja grožis ir stipri konkurencija, mūsų renginio dalyvės susibičiuliauja.Dalyvavimas „Lietuvos ponios“ konkursuose moteris pastūmėjo pradėti kurti savo verslą, rengti parodas, padėti rinkti lėšas labdaringiems projektams. O kai kurioms šis konkursas atvėrė duris į pramogų pasaulį“, – sakė K.Šermukšnytė.

Renginio metu buvo paskelbtos ir kitų titulų laimėtojos. Pirmoji viceponia tapo Kauno kriminalinės policijos tyrėja Jūratė Simutė, Talentų ponia išrinkta choreografė Laura Saunorienė, fotogeniškiausia ponia tapo verslininkė Karolina Klimavičienė, elegantiškiausia dalyvė – kineziterapeutė Sigita Grikštienė, Publikos ponia – nepilnamečių inspektorė Daina Siautelienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.