Nuo scenos nusivertęs A.Rožickas patyrė traumą

„Kiekvienas laidų ar renginių vedėjas nors kartą savo gyvenime privalo nusiversti nuo scenos, kad patirtų, kokia ji, „padla”, nestabili”, – savo feisbuko paskyroje užrašė laidų vedėjas Andrius Rožickas ir įdėjo sužalotos kojos nuotrauką.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 30, 2014, 9:31 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 12:30 AM

A.Rožickas nuo scenos nuvirto filmuojant naują LRT televizijos projektą „Dvi žvaigždės”, kurio premjera įvyko praėjusį šeštadienį, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

„Tuo metu kaip tik skambėjo Natalijos Bunkės ir Kęstučio Alčiausko atliekama daina „Naktyje”. Studijoje užgeso šviesos, o aš užsimaniau pasivaikščioti po tą naktį ir užsižiopsojęs nudribau”, – linksmai pasakojo laidų vedėjas.

Jis pasidžiaugė, kad šis pasivaikščiojimas baigėsi palyginti laimingai – pora žaizdų ir jokių kaulų lūžių.

Žiūrovams už nugarų nuvirtęs A.Rožickas, atsistojęs leptelėjo: „Užsigavau kaip velnias”, o studijos svečiai smagiai pasijuokė iš vedėjo nerangumo.

Ar žaizdos iki vestuvių užgis? „Iki kokių vestuvių? Daugiau nebus jokių vestuvių! Esu prieš vestuves. Tai atgyvena”, – rėžė pernai su žmona išsiskyręs 43 metų vyras.

Internete A.Rožickas sulaukė ne tik užuojautos, bet ir pašaipų: „Gal scena per maža?”, „Žvaigždės kartais krinta”, „Velnias velnio neima.”

O dainininkas Andrius Mamontovas, vaidinęs Hamletą Eimunto Nekrošiaus režisuotame spektaklyje, prisipažino: „Ant mano kūno irgi yra pora randų, kuriuos vadinu Hamleto randais.”

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.