Krepšininkas M.Andriuškevičius džiaugiasi tėvyste

Praėjus kelioms savaitėms po atšvęsto 28-ojo gimtadienio krepšininką Martyną Andriuškevičių žmona Inesa (33 m.) nudžiugino geriausia dovana, kokią jis tik yra gavęs per visą gyvenimą, – aukštaūgis švelniai prie savęs glaudžia pirmagimę Sofiją.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Apr 1, 2014, 12:42 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:22 PM

Ketverių metų vestuvių metines vasarą švęsiantys Inesa ir Martynas tai darys nebe dviese. Kovo 26-ąją porai gimė dukrytė. Šeima jai išrinko graikų kilmės vardą Sofija, reiškiantį išmintį. Kalbėdamasis su žurnalu „Stilius“ M.Andriuškevičius patikino, kad žmona ir mažylė laikosi kuo puikiausiai. Vokietijoje krepšinio sezoną praleidęs sportininkas žino, kad nauja gyvybė šeimoje pakeis jo ir žmonos gyvenimą.

„Viskas labai gerai. Į viską pradėjau žiūrėti kitomis akimis“, – susijaudinimo gimus dukteriai neslėpė Martynas.

Krepšininkų mylimosios turbūt pritars – sportininko karjera nėra palanki šeimos židiniui kurstyti. Treniruotės, varžybos, išvykos – krūvis didelis, todėl laiko brangiausiems žmonėms ne visada užtenka tiek, kiek norėtųsi.

Tačiau M.Andriuškevičius pasiryžęs šalia žmonos ir pirmagimės būti tiek, kiek galės. Ar keis dukrytei sauskelnes ir verkiančią sūpuos ant rankų? Martynas tuo net neabejoja.

„Padėsiu Inesai, kuo galėsiu, ir būsiu šalia jos. Vasarą teks kuriam laikui jas palikti – išvyksiu sportuoti“, – sakė Martynas.

Inesa gimdė Klaipėdoje. Ten dabar yra ir Martynas. Šalies pajūris porai mielas nuo seno. Beveik prieš ketverius metus prie Baltijos jūros vyko ir jųdviejų vestuvės.

Šventės dalyviai buvo pakviesti į nuošalioje pajūrio vietoje esančią vilą „Smėlio takas“. Šalia jos pastatytame baltame, puokštėmis dekoruotame paviljone jauniesiems buvo paruoštas raudonų rožių žiedlapiais nubertas takas. Čia buvo įregistruota bažnytinė Martyno ir Inesos santuoka.

NBA duonos ragavęs ir Lietuvai vyrų krepšinio rinktinėje atstovavęs krepšininkas nevengia kalbėti, kodėl į žmonas pasirinko penkeriais metais vyresnę moterį. „Aš ją myliu. Tikrai nejaučiu jokio amžiaus skirtumo, o metams bėgant jis dar labiau nyksta. Daugelis mano pažįstamų krepšininkų pasirinko vyresnes žmonas.

Gal todėl, kad subrendusios moterys gali lengviau aukotis ir laukti vyro, grįžtančio iš treniruočių ir varžybų. Taip pat nemurmėdamos keliauti į bet kurį pasaulio kraštą, kur tenka gyventi ir žaisti profesionaliam krepšininkui“, – žurnalui „Stilius“ yra sakęs Martynas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.