A.Valentaitė tarptautiniame šokių konkurse užėmė pirmąją vietą

„Jaučiuosi puikiai ir labai džiaugiuosi savo rezultatais. Tiesa, kojos ir rankos tikrai drebėjo“, - po sekmadienį „Le Meridien“ vykusio pasirodymo tarptautiniame šokių konkurse „Dance Stars Ball 2014“ juokėsi Asta Valentaitė. Pradedančiųjų ir šiek tiek pažengusiųjų kategorijoje šokdama tango šokį ji užėmė pirmąją vietą, o šokdama lėtą valsą - antrąją.

Konkurso akimirka.<br>Šokiai.lt nuotr.
Konkurso akimirka.<br>Šokiai.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 6, 2014, 1:53 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 8:33 PM

„Tango Astai labiau tinka prie jos temperamento, tuomet ji labiau šypsosi, jaučiasi labiau atsipalaidavusi“, – apie šokėją kalbėjo organizatorių atstovė Tatjana Onsovič. To neslėpė ir šokį stebėjusi žiuri. Pasak vieno iš septynių teisėjų Mikhailo Sporykhino, Asta labai tvirtai jaučiasi ant parketo, ypač turint omenyje, kad ji - naujokė. „Ji - labai drąsi“, – portalui lrytas.lt sakė jis.

Tuo tarpu pati Asta sako supratusi, kad tango jai daug priimtinesnis už kitus šokius. „Man patinka valsas dėl savo elegancijos. Atrodo, kad visas šokis toks „plaukiantis“. Tango turi ir tos vadinamos kibirkštėlės. Šokdama jį tarsi atsibundu, išlaisvinu savo charakterį“, – sakė ji.

Kartu su Asta ant parketo žengė jos partneris, šokių mokytojas ir šokėjas Dominykas Granskas. Dominyko laimėjimų sąraše puikuojasi Europos čempiono, Pasaulio standartinių šokių vicečempiono, 4 kartus Lietuvos jaunimo standartinių šokių čempiono titulai.

„Su Dominyku šokti vienas malonumas, esu labai patenkinta. Apskritai, praėjo vos aštuonios treniruotės, o aš šoku konkurse“, - juokėsi Asta.

Aukštus įvertinimus gavusi Asta sako sulaukusi daug komplimentų, tačiau teko išgirsti ir pastabų. Nepaisant to, ji kritikos nesibaimina ir tiki, kad tai tik stimulas judėti į priekį, mokytis toliau.

Pasirodymo metu Asta vilkėjo dizainerės Eglės Modzeliauskienės kurtą suknelę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.