Triumfą šokių projekte A.Valentaitė šventė su gerais bičiuliais

Sekmadienio vakaras Astai Valentaitei – ypatingas. Dieną „Le Meridien“ viešbutyje vykusiame tarptautiniame šokių konkurse „Dance Stars Ball 2014“ ji iškovojo dvi prizines vietas. Su šokių partneriu Dominyku Gransku už lėtą valsą jie buvo apdovanoti antrąją vieta, o šokdami tango buvo nepralenkiami ir vienbalsiai buvo pripažinti lyderiais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 6, 2014, 8:37 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 8:25 PM

„Jaučiuosi puikiai ir labai džiaugiuosi rezultatais“, – iškart po pasirodymo su portalu lrytas.lt emocijomis dalinosi Asta. Pasak jos, tango šokis labiau atitinka jos charakterį, todėl nenuostabu, kad būtent jį sušokti sekėsi geriau.

Gražiai šokančios poros, žėrinčios suknelės, šokėjų santykis poroje visuomet žavėjo Astą. Vos prieš kelias savaites atvykusi į pirmąją šokių pamoką per neįtikėtiną laiką ji sugebėjo išmokti pagrindinius šokių žingsnelius ir net pelnyti garbingas vietas.

Renginį vainikavo iškilminga vakarienė, kurioje dalyvavo kone šimtas kviestinių svečių tiek iš Lietuvos, tiek iš Rusijos bei Lenkijos. Didžioji dalis jų – šokių srities profesionalų, tačiau be šokėjų, šokių trenerių, choreografų ir teisėjų, čia buvo galima išvysti ir pramogų bei verslo pasaulio atstovus.

Pasveikinti Astos ir pasidžiaugti jos sėkme atvyko būrys jos artimiausių draugų. Mantas Petruškevičius, Rasa Arlauskienė, Irena Marozienė – tai tik dalis vakarėlyje dalyvavusių svečių. Čia buvo galima išvysti ir šokių trenerius Jūratę ir Česlovą Norvaišas, Juozą Aleksandravičių.

Padėkojęs visiems dalyviams, J.Aleksandravičius palinkėjo ir toliau šokti ir nesustoti. Renginį vainikavo geriausiųjų finalistų šokių pasirodymai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.