Kelyje partrenktas atlikėjas Beissoul važinėti dviračiu nebijo

Jam nesvarbu, kad gali būti partrenktas, kad gali susirgti taip, jog žodžio neištars. Unikalaus balso savininkas dainininkas Artūras Žabas-Beissoull ištikimas savo karališkajai gazelei. „Gazelle“ - taip vadinasi jo dviratis, kuriuo jis keliauja po Vilnių bet kokiu oru.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 7, 2014, 1:57 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 8:03 PM

Šeštadienį Vilniuje įvyko Beissoul koncertas  menų fabrike „Loftas“ - su kolega Einiumi Jaručiu pristatė savo naują albumą „Laikas paikas“. Kitas pasirodymas 18 dieną laukia Kaune - štai kodėl Beissoul artimieji ir draugai maldauja kol kas nevažinėti dviračiu tokiu įnoringu oru.

Nuogąstauti yra dėl ko, nes Artūras neseniai sirgo net tris savaites. Be to, jau yra patyręs kelyje incidentų – buvo partrenktas automobilio.

„Važiuodamas dažnai dairydavausi atgal, ar nėra automobilio ir vis dėlto tai nepadėjo“, - prisimena dainininkas.

Karti patirtis jam nė motais – malonumas važinėti dviračiu didesnis.

Juolab, kad Artūras turi neįprastą dviratį. Svarbiausia, kad tai nuostabi dovana nuo jo scenos partnerio Einiaus. Be to, „Gazelle“ greičiausiai pagaminta net kokiais 1960-aisiais ir yra vis dar patikima ir tvirta. Dviratis toks aukštas, kad pats jo šeimininkas atsistojęs vos siekia žemę.

Ant dviračio iki šiol dar, nors ir apsitrynusi, puikuojasi karališka emblema, mat tokias dvirates transporto priemones 1892 metais pradėjo gaminti olandų kompanija skambiu pavadinimu „Royal Dutch Gazelle“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.