Garbių svečių sveikinimai - naujos ligoninės projektui

GK klinikos įkūrėjo Karapeto Babajano ir Pitsbergo universiteto (JAV) medicinos centro atstovų kvietimu garsiausi mūsų šalies gydytojai, medicinos profesoriai, politikai ir kiti garbūs svečiai trečiadienio vakarą rinkosi į „Kempinski“ viešbučio restoraną „Telegrafas“. Čia buvo pakeltos taurės už GK klinikos ir Pitsbergo universiteto medicinos centro partnerystę bei naujos ligoninės mūsų šalyje projektą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 9, 2014, 8:56 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 6:38 PM

Dėl naujo Jungtinių Amerikos Valstijų, Vokietijos ir Lietuvos verslininkų ir mokslininkų investicinio projekto Vilniuje svečiavosi ir Pitsbergo  universiteto medicinos centro viceprezidentas Charlesas E. Bogosta. Jis pasidžiaugė ne tik naujuoju projektu, susitikimu su Lietuvos ministru pirmininku, bet ir jaukiu vakaru.

„Viešių jūsų šalyje dar tik 24 valandas, tačiau jau spėjau pamatyti įstabų sostinės Vilniaus grožį, susipažinti su svarbiausiais medicinai atstovaujančiais žmonėmis. Noriu padėkoti visiems už svetingumą ir už cepelinus“, - sakė Ch.E.Bogosta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.