A.Vėberis 44-ąjį gimtadienį atšventė du kartus

Penktadienio vakarą grupės „Naktinės personos“ nario Aro Vėberio draugai rinkosi jo pasveikinti su gimtadieniu. 44-eri Arui sukako dar prieš savaitę, tačiau tada muzikantas viešėjo Airijoje, todėl šventę bičiuliams nusprendė surengti dabar.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 12, 2014, 1:03 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 5:20 PM

Vilniaus senamiestyje įsikūrusiame bare „Mojito Nights“ pasveikinti muzikanto rinkosi seni bendražygiai ir draugai – tarp sveikintojų buvo grupės „Merlin“ vokalistas Feliksas Kutka, „Lemon Joy“ narys Olegas Dikeris, dainininkas Žilvinas Žvagulis ir kiti.

Dovanas ir sveikinimus priėmęs Aras pats „Naktinių personų“ gerbėjams šią savaitę įteikė puikią dovaną. Buvo paskelbta, kad šįmet po daugiau nei dešimties metų pertraukos atsikūrusi ir įspūdingą koncertų turą Lietuvos arenose surengusi grupė nesiskirstys, o toliau tęs veiklą, kurs muziką ir koncertuos.

Praėjusį savaitgalį „su gimtadieniu“ Arui dainavo gerbėjai Airijoje – Dubline koncertavusi grupė ten ir paminėjo A.Vėberio šventę.

Du gimtadieniai – dar geriau nei vienas, todėl nereikia stebėtis, kad muzikantas penktadienio vakarą buvo puikios nuotaikos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.