Erotiškoji S.Mykolaitytė skina laurus modelių pasaulyje

Modeliais dirbančios merginos ilgainiui užsigeidžia ramaus ir sėslaus gyvenimo. Tik ne Solveiga Mykolaitytė! Po pasaulį daug keliaujanti marijampolietė prisipažįsta – šeima ir vaikai niekada nebuvo jos gyvenimo tikslas. Bent jau kol kas karjera moters gyvenime užima pirmąją vietą, rašo žurnalas „Stilius".

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Apr 22, 2014, 7:13 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:42 PM

Prieš kelias savaites trumpai Lietuvoje viešėjusi Solveiga su fotografu Gediminu Žilinsku surengė fotosesiją, kurioje ji įsikūnijo į piktos šerifės, kaubojės vaidmenis. Dizainerė Ieva Daugirdaitė sukūrė visai kitokį moters įvaizdį, nei daugelis pratę ją matyti. Su G.Žilinsku modelis jau kartą yra dirbęs. S.Mykolaitytė buvo pakviesta fotografuotis jo asmeninei parodai „Wild“. Solveiga prisimena, kad tada su Gediminu jai teko klampoti pelkėmis ir karstytis medžiais. Nuogai!

„Dirbti su Gediminu man patinka. Jis iš manęs išspaudžia viską. G.Žilinskas pats parodo, kaip judėti, kaip turi dirbti veido raumenys, kokia turi būti emocija. Nors šis fotomenininkas yra griežtas ir iš jo lūpų nuolat girdėti žodžiai: „Koja!“, „Veidas!“, „Į kairę“, „Nosį į viršų“, jo reiklumas man patinka. Visos fotosesijos metu negalvoji apie nieką, tik apie gerą rezultatą“, – kalbėjo S.Mykolaitytė.

Modeliu gimtojoje šalyje ir užsienyje Solveiga dirba nuo tada, kai baigė studijas, tačiau su pertraukomis. Marijampolietė su drauge Vilniuje buvo atidariusi drabužių parduotuvę, tačiau darbai svečiose šalyse neleido sėkmingai plėtoti verslo – trūko laiko, investicijų. Tada ji išvyko iš Lietuvos ir labai greitai jau skynė laurus modelių pasaulyje.

„Pagal standartus, modelio darbą pradėjau gana vėlai, bet to visai nesigailiu. Baigęs mokslus į viską žiūri kur kas rimčiau, atsakingiau. Kai esi vyresnė, viską matai kitomis akimis, moki už save pakovoti, kai reikia, atskiri blogus dalykus nuo gerų, matai, kurie žmonės aplink tave tau išties reikalingi, o kurie tik siekia naudos. Pasiklysti pramogų pasaulyje esant jauno amžiaus labai lengva“, – tikino S.Mykolaitytė.

Solveiga puikiai supranta, kad modelio darbas neamžinas, todėl likusį laiką ji panaudoja kuo tikslingiau. Svetimuose kraštuose daug laiko praleidžianti lietuvė vos spėja priprasti prie naujos aplinkos, kai jau tenka krautis lagaminus ir vykti kitur. Kaip pati sako, jos gyvenimo tempas toks, tarsi būtų įjungta šeštoji pavara. Vieną dieną ji Milane, Paryžiuje, žiūrėk, kitą jau kaitinasi kurioje nors Karibų ar Azijos saloje. Net pavydu.

„Kelionės padeda pažinti pasaulį. Sutinku begalę žmonių su skirtingais likimais ir istorijomis. Visa tai žavi ir tuo aš dabar gyvenu“, – kalbėjo modelis.

Kur apsistos visam laikui ir kurs savo asmeninę laimę, Solveiga dar nežino. Vieta jai nesvarbu – svarbiausia jaustis laimingai, o tada galima gyventi bet kur. Lietuvoje moteris irgi mielai įsikurtų.

Negana to, gimtinėje ji nori įgyvendinti įdomų projektą ir kartu su partneriais iš Niujorko ir Los Andželo. S.Mykolaitytė ketina ieškoti talentingų modelių ir suteikti jiems galimybę sėkmingai dirbti pasaulio rinkoje. Prie projekto prisidės ir didžiausias studijų kompleksas Niujorke „Pier59“. Solveigos komandoje dirbs profesionalai iš pramogų, meno ir mados pasaulio.

Šeima kol kas palauks. Taip nutarė pati Solveiga, tačiau čia pat pridūrė, kad apie ramesnį, pastovesnį gyvenimą – vyrą, vaikus, sodą su gėlių darželiu ir mielą katiną – ji vis dažniau pagalvojanti.

„Tačiau tai tik ateities svajonės. Prisipažinsiu, vaikai niekada nebuvo mano siekiamybė. Kaip susiklostys, taip viskas ir bus“, – atviravo S.Mykolaitytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.