Krepšininko M.Pociaus žmona Viktorija - dėmesio centre

Krepšininko Martyno Pociaus žmona Viktorija Kunauskaitė-Pocienė - retas svečias viešuose renginiuose, vakarėliuose. Martynas ir Viktorija prieš tuoktuves ir po jų apie savo meilę nekalbūs. Antradienio vakarą atvykę į naujo prekės ženklo „V.Desire“ kolekcijos pristatymą svečiai turėjo retą progą pasišnekučiuoti su V.Pociene.

V.Pocienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
V.Pocienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 22, 2014, 10:00 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:32 PM

Profesionali šokėja, buvusi TV3 projektų „Šok su manimi“ dalyvė V.Pocienė paklūsta vyro valiai ir apie save visuomenei neprimena. Anksčiau nevengusi žiniasklaidos dėmesio Viktorija atsivėrė tylos siena. Kauno „Žalgirio“ žaidėjas M.Pocius su žurnalistais bendrauja tik karjeros klausimais, o štai jo žmona – jokiais.

Naujo prekės ženklo „V. esire“ sumanytoja, „Modi Du“ įkūrėja Diana Vapsvienė šokėją V.Pocienę pakvietė į savo debiutinės kolekcijos pristatymą. Dailių kūno formų Viktorija pasirodė ant podiumo ir demonstravo stilingus, miesto moteriai skirtus drabužius.

Daugelis sutiks, kad nedidelio ūgio, liekno kūno sudėjimo Viktorijai būti ant podiumo tinka. Mergaitiškos figūros V.Pocienei dera įvairių siluetų drabužių deriniai. Jos demonstruoti - neišimtis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.