Modelis G.Rusytė dalijosi grožio patarimais

Televizijos laidų vedėja, modelis Giedrė Rusytė trečiadienį pakvietė bičiulius į vėlyvus pusryčius su „šampanu ir šampūnu“. Šampūnas – ne atsitiktinai, kadangi stilinguose pusryčiuose Giedrė visiems pirmą kartą parodė, dėl kokių kosmetikos priemonių ji specialiai iš Amerikos parskrido į Lietuvą.

Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 23, 2014, 4:15 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 11:56 AM

Kartu su Giedre pusryčiauti susirinko ir gražių Lietuvoje žinomų moterų būrys: Lavija Šurnaitė ir Simona Starkutė, kurios jau anksčiau tapo kosmetikos „Rasa“ veidais, bei žinomos gražuolės: Gabrielė Martiriosanaitė, Vaida Skaisgirė, Deimantė Kazėnaitė ir kitos.

Gražuolių būryje taip pat pusryčiavo fotografas Gedminas Žilinskas, fotografavęs Giedrę kosmetikos reklamai bei jos plaukais fotosesijoje rūpinęsis žinomas plaukų stilistas Valerij Gigevič. Pusryčiai su G.H. MUMM šampanu ir kosmetika tapo tarsi Giedrės draugiškas atsisveikinimo renginys, kadangi tai buvo jau viena iš paskutinių jos dienų Lietuvoje.

„Tai nebuvo avantiūra – grįžau į Lietuvą dėl „Rasa“ fotosesijos, nes tikiu ir noriu palaikyti inovatyvų Lietuvos verslą. Labai malonu sugrįžti namo ir padaryti kažką gera savo šalies labui, o šiuo atveju – padėti skatinti rinktis lietuviškus produktus, lietuvišką kosmetiką, kuri yra ypač pažangi ir, svarbiausia, sukurta specialiai mums, Lietuvos moterims“, – sakė G.Rusytė, Lietuvoje reklamuosianti dvi plaukų puoselėjimo sistemas. Stilistas V.Gigevič pusryčiu metu dalijosi patarimais, kaip teisingai prižiūrėti plaukus. Jo teigimu, bendrai lietuvaičių plaukai nėra labai stiprūs, o be to, moterys juos dažnai dažo, naudoja daug fiksavimo priemonių, per dažnai tiesina arba garbanoja karštomis žnyplėmis.

„Dėmesio skiriama netgi per daug – per daug trinkimo, per daug formavimo, per daug šukuosenų. Kasdien plaukai turi gauti tik tiek, kiek jiems reikia, o daugiau reiškia jų alinimą. Taigi labai svarbu pasirinkti ir plaukams tinkamiausią šukuoseną, ir atrasti paprastą susišukavimo būdą, ir pasirinkti subalansuotą kosmetiką.

Viską rekomenduoju daryti su saiku ir tikslingai. Jeigu plaukai sausi – juos reikia drėkinti, o ne maitinti, ir atvirkščiai, jeigu jie pažeisti – juos reikia atstatyti, jeigu garbanoti – leisti jiems gražiai garbanotis, jei tiesūs – nekankinti suktukais. Tai, kad moterys dažniausiai nori to, ko neturi, yra labai gerai žinoma, tačiau visos be išimties savo plaukams linki vieno – sveikos išvaizdos“, – teigė plaukų stilistas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.