V.Rumšo sužadėtinė Eva tapo reklaminės kampanijos veidu

Modelis Eva Saikovska sudalyvavo lietuvių kūrėjų dueto „Body Talk“ naujosios pavasario-vasaros kolekcijos fotosesijoje. Šį kartą glaustinukėmis garsėjančio prekės ženklo „Body Talk“ fotosesijoje buvo pasirinktas E.Saikovskai nesvetimas gracingas žirgais jodinėjančios moters įvaizdis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-23 12:55, atnaujinta 2018-02-14 12:26

„Tai jau ketvirtoji mūsų kolekcija, tad norėjome, kad ją pristatytų mūsų kuriamus drabužius jau spėjusi pamilti moteris. Džiaugiamės, kad tai buvo būtent Eva – ji tokia charizmatiška, gerą ir pozityvią energiją spinduliuojanti asmenybė! Vertiname mūsų moterišką bičiulystę ir esame labai patenkintos šiuo bendru fotosesijos rezultatu“, - teigia prekės ženklo „Body Talk“ kūrėjos Rasa Malinauskaitė ir Veta Armonaitė.

Nors naujoje „Body Talk“ pavasario-vasaros kolekcijoje dominuoja jau vizitine prekės ženklo kortele tapusios glaustinukės, joje galima rasti ir lengvų trikotažinių suknelių. Šiltąjį sezoną „Body Talk“ kviečia pasitikti gėlėtais, šviesiais kūno bei sodriais baklažano spalvų motyvais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.