A.Žukaitės triumfas ant ledo – su apgaulės kvapu

Jau kurį laiką užkulisiuose girdėti kalbų, kad LNK sporto žinių vedėja Asta Žukaitė-Nalivaikienė (27 m.) prieš dalyvavimą projekte „Šokiai ant ledo” nutylėjo tam tikras svarbias detales. Prieš projektą ir jo metu moteris tikino nemokanti čiuožti, tačiau prieš beveik dvejus metus viename interviu prisipažino, kad šešerius metus lankė dailųjį čiuožimą. Kaip yra iš tiesų?

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2014-04-24 18:51, atnaujinta 2018-02-14 12:09

Prieš mažiau nei dvejus metus „TV antenos“ žurnalistės paklausta, ar yra varžybų, kurias ji galėtų komentuoti, A.Žukaitė-Nalivaikienė tuomet atsakė, jog dailųjį čiuožimą, mat kartą tai jau yra dariusi, negana to, pati puikiai jaučiasi su pačiūžomis ant ledo:

Dailusis čiuožimas. Jį komentavau per 2010 metų Vankuverio žiemos olimpines žaidynes. Jokios kitos sporto šakos komentuoti nesiryžčiau. Pati čiuožiau šešerius metus. Profesionalia čiuožėja netapau, bet ši sporto šaka iki šiol man teikia daug gerų emocijų, ją tikrai išmanau. Pastaraisiais metais važinėju į Europos ir pasaulio čempioną.“

Projekto „Šokiai ant ledo“ finale su partneriu Sauliumi Ambrulevičiumi dalyvaujanti Asta savo socialinio tinklo paskyroje visai neseniai parašė, kad iki pasirodymo šiame projekte niekada nesvajojo apie tai, kad čiuoš pati.

„Mieli draugai, visą gyvenimą mylėjau dailųjį čiuožimą. Kaip eilinis žiūrovas (kartais kaip žurnalistė) važiuodavau į Europos ir pasaulio dailiojo čiuožimo čempionatus. Bet niekada net nesvajojau, kad aš pati kada nors čiuošiu. Kai prieš pusmetį užlipau ant ledo, atrodė, kad nieko nebus. Bet juodas darbas kiekvieną dieną nuo ankstaus ryto iki vėlaus vakaro ir mūsų pora pateko į finalą...“ – tokiais žodžiais savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyros sieną papuošė A.Žukaitė-Nalivaikienė.

Paklausus pačios Astos, kurioje vietoje ji meluoja: ar išties iki projekto nemokėjo čiuožti, ar vis dėlto šešerius metus vaikystėje lankė dailųjį čiuožimą, moteris patikino, kad tokios spėlionės ją skaudina.

„Man nemalonu, kad ant manęs pilamas purvas. Vaikystėje esu lankiusi dailųjį čiuožimą kelis kartus, tačiau labai greitai gavau traumą. Tik šiame projekte išmokau čiuožti“, – portalui lrytas.lt sakė Asta.

LNK sporto žinių vedėja išsigynė prieš kelerius metus pačios išsakytų žodžių, kad šešerius metus mokėsi šio sporto, ir teigė tiesiog likusi nesuprasta.

Artėjantį sekmadienį įvyks šou „Šokiai ant ledo“ finalas, į kurį kelialapius iškovojo Gintarė Gurevičiūtė ir Aleksejus Rogonovas, Asta Žukaitė-Nalivaikienė ir Saulius Ambrulevičius, Vaida Genytė su Tomu Katukevičiumi bei Vytautas Mackonis ir Gintarė Vostrecovaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.