M.Šedžiuvienei - prabangi vyro dovana gimtadienio proga

Atlikėja Monika Šedžiuvienė rytoj – balandžio 25-ąją švęs savo 22-ąjį gimtadienį. Jos sutuoktinis, verslininkas ir politikas Andrius Šedžius mylimą moterį pasveikino anksčiau už kitus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 24, 2014, 2:06 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:12 PM

Monikos ir Andriaus namuose Šiauliuose nuo ankstyvo ryto kvepia rožėmis. Gimtadienio proga vyras žmonai įteikė didžiulę raudonų rožių puokštę. A.Šedžius mylimąją nustebino ir prabangia dovana.

Monika nuo šiol džiaugsis ir puošis dar vienu prabangiu, juvelyrikos namų „Premiere“ žiedu. Profesionalių meistrų pagamintą balto aukso vienetinį žiedą puošia gausybė briliantų. Tikėtina, kad šis žiedas kainuoja ne vieną tūkstantį litų. Šių juvelyrikos namų meistrams Andrius ir Monika patikėjo sukurti ir vestuvinius žiedus. M.Šedžiuvienės sužadėtuvių žiedas – taip pat „Premiere“ kūrinys.

Monika juokėsi, kad išankstiniai vyro sveikinimai puikūs, todėl smalsu sužinoti, kas jos laukia rytoj - tikrąją gimimo dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.