Pramogų pasaulio elitas šampanu aplaistė šiltojo sezono pradžią

Vakarų Europos miestuose – Milane, Londone, Paryžiuje ar Barselonoje seniai vyrauja tradicija po darbo dienos su bičiuliais ar kolegomis susitikti taurei šampano ar vyno, gardžiam kokteiliui ar alaus bokalui. Vilnius – neatsilieka.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-25 19:03, atnaujinta 2018-02-14 12:00

Daug keliaujantys kosmopolitiški tautiečiai žino, kad smagiai praleisti vakarą su bičiuliu ar visa jų kompanija šnekučiuojantis stilingame bare – puikiai atpalaiduojantis užsiėmimas po įtemptos darbo dienos. Tai daryti kur kas maloniau, jeigu supanti baro aplinka pasižymi skoningu interjeru, puikiu aptarnavimu, aukšta gėrimų, užkandžių ir pagrindinių patiekalų kokybe.

Penktadienio pavakarę šalies pramogų pasaulio ir verslo atstovai po darbų aperityvui rinkosi į sostinės barą „California", kuriame vyko pirmasis oficialus vasaros sezono atidarymas „California Open“.

Ištaigingas vasaros sezono susibūrimas buvo nepamirštamas – grojo gyva muzika, skambėjo šampano sklidinos taurės, barmenai ruošė kokteilius „Margarita“, o žinomi virtuvės šefai svečius vaišino šviežiomis austrėmis.

Penkių plius žvaigždučių viešbučio „Ramada Hotel & Suites Vilnius“ teritorijoje esančiame bare nuolat vyksta tik išskirtinei publikai skirti renginiai. Barą įvertinti spėjo užsienio ir šalies garsenybės. Taurei vyno ar alaus bokalui čia užsuka ne tik veiklūs sostinės gyventojai, bet ir miesto svečiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.