Egipte atostogavusią Baibą nuo arabų dėmesio saugojo mylimasis

Latvijos uostamiestyje Liepojoje užaugusi dainininkė Baiba Skurstene (29 m.) degintis mėgsta tik prie jūros – paežerės ne jai. Tad atostogų kryptį su mylimuoju Mykolu Serdiuku (23 m.) visada renkasi šiltą. Šį kartą – Egiptas, Hurgada.

Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

2014-04-30 07:23, atnaujinta 2018-02-14 10:53

Sumanymas tiko ir Mykolui, labiau mėgstančiam aktyvias pramogas. Juk Raudonoji jūra vadinama vienu iš septynių povandeninio pasaulio stebuklų. Tai dalis Didžiojo rifo slėnio, kuriame nardytojus vilioja ne tik neįtikėtina gyvūnijos įvairovė, bet ir didingi rifai, nuolaužos, koralų sodai ir lagūnos. Neatsispyrusi gelmių grožiui, nardė ir Baiba, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

Dviese atostogavę Baiba ir Mykolas neturėjo laiko nuobodžiauti, nes paviršinis nardymas buvo tik viena iš jų išbandytų linksmybių. Dar jiedu važinėjosi keturračiais ir išbandė vandens pramogas: plaukiojimą „bananu“ ir skraidančiu ratu.

Per savaitę, praleistą užsienyje, bičiulių draugijos sužadėtiniams visai netrūko.

„Jeigu šalia yra mylimas žmogus, niekada nebūna liūdna ar nuobodu“, – šypsojosi dainininkė.

Su mylimuoju jai buvo ne tik smagu, bet ir saugu. Jau trečią kartą Egipte atostogavusi Baiba turi nemalonios patirties su vietiniais gyventojais – jie vis neduodavo ramybės šviesiaplaukei gražuolei.

Užtat patirtis su vietiniais gyventojais neįkainojama. Dabar Baiba žino, ką verta pirkti ir ko ne, kur galima keliauti ir kur nepatartina lankytis. Taip pat jos nebedomina tradicinės vietos pramogos – jodinėjimas kupranugariais ar išvyka prie piramidžių.

„Dykumoje prie piramidžių dabar pavojinga. Be to, iki jų kelias labai ilgas. Būtume keliavę jų pamatyti tik tuomet, jei Mykolas būtų to labai norėjęs“, - patikino B.Skurstene.

Gausiai turistų lankomas vietas Baiba ir Mykolas stengėsi ignoruoti. Jie mieliau pasikliovė draugų rekomendacijomis apsilankyti El Gunos miestelyje, vadinamame Egipto Venecija.

Tai prabangus kurortas, kuriame lankosi pasiturintys arabai. Baiba patikino, kad El Guna vienas gražiausių jos aplankytų miestelių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.