Atlikėjas J.Lapatinskas vedė savo mylimąją Miglę

Praėjusiais metais mylimajai Miglei Banevičiūtei (30 m.) pasipiršęs dainininkas Justinas Lapatinskas (26 m.) gegužės 2-osios dienos popietę netoli Druskininkų - Liškiavos bažnyčioje sumainė aukso žiedus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 2, 2014, 4:40 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 9:35 AM

Stilinga pora. Labai! Taip iš karto nusprendė svečiai, vestuvių dieną išvydę J.Lapatinską ir M.Banevičiūtę. Jaunoji vilkėjo baltą nėrinių suknelę, įvaizdį nuostabiai papildė retai jaunųjų pasirenkama galvos puošmena - diadema.

Tuo tarpu Justinas, kaip visada, išsiskyrė savo šukuosena, nebūdinga rimtai nusiteikusiems jaunikiams. Bet juk jis – pramogų pasaulio žvaigždė.

Tuoktuvių ceremonija buvo itin jauki ir jaudinanti – J.Lapatinskas net susigraudino. Miglė greičiausiai gebėjo susitvardyti ir neapsipilti ašaromis.

Portalo lrytas.lt žiniomis, šventės organizavimu rūpinosi „KM vestuvės".

Realybės šou „Dangus“ išgarsėjęs J.Lapatinskas oficialiai kurti šeimą su mylimąją ryžosi po beveik trejų metų draugystės.

Sutuoktiniai susipažino gana netikėtai. Po Klaipėdoje vykusios Jūros šventės Miglės bičiulis paprašė parvežti jį į Vilnių. Mergina nesitikėjo, kad draugas į sostinę vyks ne vienas. Antrasis bendrakeleivis buvo šventėje koncertavęs J.Lapatinskas.

„Pakeliui užsukome į Žemaitiją pas Miglės tėvus, ten pavalgėme, o grįžę į Vilnių penkis mėnesius nesimatėme, nes dalyvavau šokių projekte. Pasibaigus projektui Miglei parašiau žinutę, pradėjome draugauti. Netrukus kartu apsigyvenome, nes pasimatymams neturėjome laiko“, – yra pasakojęs J.Lapatinskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.