I.Bunkienę komentarais apšmeižusi moteris parodė savo veidą

„Aš nesu prieš komentarus, aš esu prieš įžeidinėjimus“, - po antrojo teismo posėdžio byloje dėl šmeižto sakė sostinės „Comfort Hotel LT” pardavimų ir rinkodaros direktorė, buvusi verslininko Danieliaus Bunkaus pirmoji žmona Inga Bunkienė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 9, 2014, 11:01 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 3:46 AM

Prieš kurį laiką I.Bunkienė į teismą padavė naujienų portaluose komentarais ją įžeidusią moterį – kelionių agentūros „West Express“ bilietų pardavėją Liną Šermukšnienę. Vilniaus miesto apylinkės teisme penktadienio rytą įvyko antrasis teismo posėdis. Abiejų šalių pageidavimu bylą nutarta nagrinėti uždaruose teismo posėdžiuose.

Šiame teismo procese baudžiamoji byla nepajudėjo iš vietos. Posėdis truko vos penkiolika minučių, bylos nagrinėjimas tęsis kitą dieną.

Kaltinamoji L.Šermukšnienė per pirmąjį ir antrąjį teismo procesus slėpė savo veidą - kaltinamąją nuo fotografų saugojo sugyventinis. L.Šermukšnienė saugiau pasijuto tik įžengusi į posėdžių salę.

Kaip anksčiau rašė portalas lrytas.lt, šviesiaplaukė L.Šermukšnienė savo kaltės neneigė ir prisipažino rašiusi įžeidžiančius komentarus apie I.Bunkienę. Moterys viena kitą pažinojo tik iš matymo.

L.Šermukšnienė turėjo galimybę atsiprašyti, bet to nepadarė.

Portalui lrytas.lt I.Bunkienė sakė, kad netylėti ir kovoti su piktais komentatoriais ji skatina visus.

„Beveik kiekvienas į viešumą patekęs žmogus gauna tam tikrą dozę nepelnytų įžeidinėjimų. Pradėkime keistis, skatinkime ne pykčio apraišką, bet gerumą ir šilumą. Daug keliauju. Viešėdama užsienyje iš žmonių rūpesčio, tolerantiškumo ir šypsenų pasikraunu teigiamos energijos, o grįžus namo tenka nusivilti, nes mūsų visuomenė pratusi dažniau rodyti negatyvius jausmus nei gerumo apraiškas. Norėčiau, kad tai pasikeistų, todėl reikia kovoti su pykčio nešėjais“, – kalbėjo I.Bunkienė.

Paklausta, kodėl, jos manymu, L.Šermukšnienė apipylė ją purvu, I.Bunkienė nedrįsta spėlioti. Galbūt L.Šermukšnienė pykčio proveržį galės paaiškinti teismo posėdžių metu.

„Tai moteriai nieko nepadariau. Nesuvokiu jos skleisto melo ir negražių žodžių apie mane“, – kalbėjo I.Bunkienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.