Į sceną vėl grįžtančią K.Ivanovą sustabdyti gali tik šeima

Atlikėja Kristina Ivanova (26 m.) anksčiau kruopščiai planavo savo gyvenimą. Dabar to nebedaro. Smagu jaustis laisvai. Nepriklausyti nuo laiko gali tuomet, kai žinai, kur jo gauti. Negana to, moteris pamatė, kad pasiduodant gyvenimo tėkmei sekasi daug labiau. Dainininkė tiki, jog likimas jai paruošęs tik pačias geriausias dovanas.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2014-05-13 07:17, atnaujinta 2018-02-14 00:48

Vėl į sceną lipanti Kristina garsiai ir tvirtai sako: „Sugrįžtu. Dar nesudainavau paskutinės savo dainos!“ Tačiau dabar atlikėja publikai nusilenks kartu su trimis pramogų pasaulio naujokėmis – Laura Navikaite (24 m.), Emilija Katauskaite (24 m.) ir Karolina Juškaite (21 m.). Merginų ketvertukas į muzikos pasaulį veržiasi pavadinimu „Magnit“ ir viliasi lyg magnetas pritraukti savo kūrybos gerbėjus. Kristinos į didžiąją sceną vedamos žavios netekėjusios merginos gali pasigirti puikiais vokaliniais sugebėjimais ir muzikine patirtimi televizijos projekte „Chorų karai“.

Grupės lyderė K.Ivanova žurnalui „Stilius“ tikino besijaučianti pačiu laimingiausiu žmogumi pasaulyje, tris kartus nusispjovė, pabarbeno į medinį stalą ir ištarė: „Man sekasi puikiai.“ Ir išties, kodėl gi turėtų būti kitaip? Kristiną lydi sėkmė grožio versle, scenoje, šalia jos jau ne vienus metus mylimas vyras verslininkas ir prodiuseris Andrius Aleksandras Brokas (33 m.), besąlygiškai palaikantis širdies draugę.

Ar mylimasis nepriekaištauja Kristinai dėl dėmesio stokos? Regis, kad ne. Tačiau K.Ivanova dėl darnių santykių šeimoje atsisakytų daug ko – publikos plojimų, taip pat grožio verslo. Bent jau kuriam laikui.

– Kiek daugiau nei prieš metus palikote grupę „ŠarkA“ ir visą save atidavėte grožio imperijos kūrimui. Kada vėl pajutote publikos ilgesį?

– Iš grupės „ŠarkA“ išėjau dėl laiko stokos. Merginoms puikiai sekasi ir be manęs. Dėliojausi prioritetus, kas man geriausia. Pradėjusi darbą stengiuosi gauti geriausius rezultatus, o kai nebematau prasmės, padedu tašką.

Tai priimu kaip patirtį, išmoktą pamoką. Aš daug kuo užsiimu, ne tik tais reikalais, kurie yra aprašomi spaudoje. Vykdau projektus užsienyje, todėl nemažai laiko praleidžiu svečiose šalyse. Grožio verslas rutuliojasi puikiai, laukia naujos permainos. Galiu pasakyti tik tiek, kad šis sugrįžimas į sceną – intuityvus, norėjau būti su grupe, kuri stovėdama prieš minią klausytojų jaustųsi tvirtai.

Man netgi grįžo impulsas kurti dainas, nors pastarąjį kartą tai dariau mokykloje. Vieną jų jau beveik baigiau, liko keli posmai.

– Kokią žinią savo atliekamais kūriniais siunčiate publikai?

– Gvildename socialines temas – tai, kas visuomenei aktualu. Dainuojame apie meilę, draugystę. Tekstai pozityvūs, nerasite nė lašo neigiamo konteksto, norėjome prasmingų žodžių.

Mūsų dainos energingos, kol kas repertuare – tik keli lyriniai kūriniai. Tai, ką darome, mums visoms labai patinka. Visada troškau atlikti dainas, kurias galėčiau pati klausyti, kad ir vairuodama automobilį.

Malonu iš aplinkinių išgirsti, kad man ir kitoms grupės merginoms pasirodžius iš dangaus tarsi prasiskverbia laimės spindulys. Išties esame gerai nusiteikusios asmenybės. Gyvenime taip trūksta pozityvumo, žmonės skuba, lekia, o mes laiko turime į valias. Nėra kur skubėti!

– Kad suburtumėte profesionalių atlikėjų grupę, surengėte ne vieną atranką. Kokį įspūdį jums paliko tautiečiai, norėję kartu su jumis uždainuoti scenoje?

– Lietuvoje begalė talentingų, dainingų žmonių. Iš atėjusių į atranką galėjau suburti dar tris merginų grupes, kurios savo balsu niekam nepadarytų gėdos. O kur dar vaikinai! Manau, kad ateis metas ir jiems.

– Su merginomis bendraujate daugiau nei pusmetį. Tik nesakykite, kad neseniai suburtame mergaitiškame būrelyje nepasitaikė pykčių ar vieno kito netyčia išsprūdusio nemalonaus žodžio.

– Intrigų tarp mūsų tikrai nėra, tačiau prisipažinsiu, kad ašarų būta. Tačiau tai tik iš noro visus darbus atlikti dar geriau. Mums įdomu pažinti vienai kitą. Juk visos esame iš skirtingų šalies miestų, su skirtinga patirtimi. Pradėjusi su jomis bendrauti pamačiau, kokios jos nesugadintos gyvenimo. Merginos dar moka džiaugtis paprastais dalykais. Stengsiuosi kuo ilgiau išlaikyti šią jų būseną.

– Bijote, kad ką tik į pramogų pasaulį įžengusias merginas užvaldys puikybė?

– Aplinka keičia žmones. Yra daug veiksnių, lemiančių būdo pokyčius. Galbūt ir aš perėjau žvaigždės periodą, tačiau pati to nepastebėjau. Iš šalies geriau matyti. Iš visos širdies merginoms linkiu dėmesio. Ir kuo daugiau, nes jos visada svajojo užkariauti didžiąją sceną.

– Įprasta scenoje matyti seksualias ilgakojes gražuoles. Ar rengdama atranką kreipėte dėmesį į merginų išvaizdą?

– Jokių standartų nebuvo. Iš pradžių net nežinojome, ar tai bus vien merginų grupė. Galiu padėkoti likimui, kad grupės merginos ne tik turi muzikinį išsilavinimą, bet ir puikiai atrodo. Atrinkusi pirmas dvi merginas mąsčiau, kokia gi bus dar viena. Skelbime užsiminiau, kad ieškau giminingos sielos merginos. Ir štai paskutinė grupės narė Laura neįtikėtinai panaši į mane būdu ir išvaizda.

– Kas rūpinasi jūsų įvaizdžiu? – Mūsų pirmąjį įvaizdį sukūrė kostiumų dailininkė Fausta Šarkūnaitė. Drabužiai atitinka grupės pavadinimą, nors specialiai nesistengėme to daryti. Scenoje nespindėsime vien perdėtu seksualumu, jeigu kuri nenorės tądien avėti aukštakulnių – tebūnie. Mūsų nevaržo jokie kanonai.

– Ar nebijote konkurencijos su sese grupės „Pop Ladies“ įkūrėja Natalija Bunke?

– Natalijos suburta merginų grupė yra lyderė popmuzikos scenoje. Tai – puikus projektas. Kiekviena grupė atranda savo klausytoją. Ir mes jį turėsime. Atlikėjas turi būti unikalus ir savaip pritraukti publiką. Mes investuojame į programą ir kokybę. Jaučiu, kad mūsų šalies scenoje trūksta naujų vėjų.

Daugiau skaitykite žurnale "Stilius".

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.