A.Baukutė skyrybas su vyru K.Rupulevičiumi išgyvena tyliai

Buvusi Seimo narė, televizijos laidų vedėja ir aktorė Asta Baukutė (46 m.) pratinasi prie kitokios kasdienybės. Keturių vaikų motina apsisprendė – geriau gyventi vienai, negu šalia turėti sutuoktinį, kuriam esi nei draugė, nei žmona. Moteris skiriasi su vyru verslininku ir buvusiu politiku Kęstučiu Rupulevičiumi (53 m.).

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

May 20, 2014, 7:52 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 6:13 PM

Kad byra ir antroji Astos ir Kęstučio santuoka, kalbėta beveik nuo pat jų gyvenimo kartu pradžios. Aktorė ir televizijos laidų vedėja neneigė, kad per trylika bendro gyvenimo metų jų šeimoje, kaip ir kitose, krizių pasitaikė, tačiau visos jos įveiktos. Tik ne pastaroji.

Kalbėdamasi su žurnalu „Stilius“ A.Baukutė patikino, kad viešai po kaulelį narstyti, kas kaltas dėl šeimos griūties, neverta. Tos pat pozicijos laikosi ir Kęstutis – ne laikas kalbėti apie skyrybas.

Nenoras atverti širdį sudėtingu gyvenimo momentu suprantamas. Skyrybas išgyvena ne tik jie, bet ir jųdviejų bendri sūnūs – mažieji Rapolas (5 m.) ir Anupras (3 m.). „Noriu apsaugoti vaikus“, – būtent tokią neatviravimo apie santuokos nutraukimą priežastį įvardijo A.Baukutė.

Tikėtina, kad Astos ir Kęstučio atžalos iš pirmųjų santuokų – K.Rupulevičiaus vaikai Martynas ir Tautrimas bei A.Baukutės duktė Gintarė Marija ir sūnus Vakaris į nenusisekusį tėvų šeiminį gyvenimą pro pirštus taip pat nežiūri.

Šių metų žiemą paklausta, kaip sekasi seniai viešumoje matytam jos sutuoktiniui, Asta buvo lakoniška: „Ačiū, gražus kaip visada. Viską spėjame, gyvename kaip ir visi žmonės.“ O štai anksčiau A.Baukutė plačiau atverdavo savo namų duris ir mielai pasakojo apie santykius šeimoje, vyrą ir vaikus.

Bent kiek pamiršti asmenines problemas 2008 m. Auksiniu scenos kryžiumi apdovanotai aktorei padeda darbas – A.Baukutę televizijos žiūrovai mato įvairiuose televizijos, kino ir teatro projektuose. Moters karjera klostosi puikiai, publika ją myli. Nuo miesto šurmulio ir perdėto žmonių dėmesio Asta su vaikais slepiasi netoli Trakų esančiuose namuose. Buvimas savo aplinkoje su būriu vaikų jai padeda atgauti dvasinę ramybę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.