A.Valentaitė su garsiais užsieniečiais Vilniuje ieškos modelių

Stilistė Asta Valentaitė netveria savo kailyje – jau gegužės 25 dieną ji atvers duris merginoms, kurios svajoja tapti garsiais modeliais. Su užsienio partneriais, kurie – pasaulyje žinomi modelių versle, Vilniuje ji rengia modelių atranką.

Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė

May 20, 2014, 1:19 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 5:45 PM

Pačioje Vilniaus senamiesčio širdyje, viešbutyje „Radisson Blu Astoria“ ji ir užsienio svečiai lauks 14—24 metų merginų, kurių ūgis 172—182 centimetrų. Į atranką merginos turėtų ateiti natūraliai sušukuotais plaukais, be makiažo, apsivilkusios kūno linijas pabrėžiančius drabužius, apsiavusios aukštakulniais, o su savimi būtina turėti bikinį.

Per kelis mėnesius Asta ir pati surinko būrį merginų, kurios, jos nuomone, puikiai tinkamos modelio darbui užsienyje. Jomis jau susidomėjo ir jos partneriai, ieškantys būsimų žvaigždžių.

Asta džiaugiasi, kad partneriai ja pasitiki. Lietuvoje ji – jų atstovė, modelių agentė. A.Valentaitė nėra kategoriška dėl merginų amžiaus. Ji kviečia potencialius modelius net iki 24 metų. Juk ne viena tokio amžiaus mergina dažnai atrodo kur kas geriau nei aštuoniolikmetė. O būna ir atvirkščiai.

Atrankoje Asta darbuosis ne viena – į Vilnių dėl šios priežasties atvyksta ir jos partneriai iš už Atlanto – garsus modelis Rebecca Iannacone, agentūros „Model Partner“ prezidentė, ir jos vyras, šios agentūros įkūrėjas Frederickas Blicas.

Linda Evangelista, Giselle Bundchen, Shalom, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, – modeliai, kurių karjera rūpinosi Astos bičiulis F.Blicas. Vėliau jis sukūrė savo agentūrą, kurios prezidente tapo jo žmona.  Naujausia, ant pasaulio podiumų ir garsiausiose reklaminėse kampanijos spindinti jų žvaigždė – modelis Ophelie Guillermand, papuošė ir atrankos Vilniuje reklaminį plakatą.

Astai svarbiausia atrankoje – ne kiekybė, o kokybė. Ji su bičiuliais atsirinks tik tas merginas, kurios turės perspektyvų modelių versle aukštai pakilti karjeros laiptais.

„Yra daug gražių mergaičių – nuostabių veidų, gerų figūrų, atitinkančių standartus. Bet norint pasiekti daugiau šiame versle, reikia turėti dar daugiau – spindesio, vidinio žavesio, polėkio.

Ir mano partneriai akcentuoja, kad jie taptų atrinktų merginų asmeniniais agentais. Jie dirbtų su modeliu, kad ji iškeltų, išvestų į dienos šviesą. Todėl nesinori turėti daug modelių, bet tais keliais puikiai rūpintis ir pasiekti su jomis pačių aukščiausių aukštumų“, – kalbėjo A.Valentaitė.

Astos darbas – Lietuvoje rasti tinkamų modeliavimui merginų, o toliau jomis rūpinsis jos partneriai.

„Atrenku, paruošiu, bendrauju su tėvais. Juk reikia ir užsiauginti naują modelių kartą – jau dabar bendrauju su keliomis keturiolikmetėmis, kuriose matau didelę perspektyvą, potencialą.

Neturiu vaikų, tai pasidariau! Jos mano vaikai – klausinėja, domisi, gražiai bendraujame, duodu joms patarimų, įkvepiu pasitikėjimo savimi. Juk pažįstu mados fotografus, išmanau stiliaus dalykus – tikrai turiu, ką patarti su modelio darbu nesusidūrusioms merginoms. Gal užauginsime naują pirmo ryškumo žvaigždę lietuvę – antrą Editą Vilkevičiūtę“, – kalbėjo A.Valentaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.