Kauno tarybos narės susivilios modelio karjera?

Išskirtine apranga garsėjančios Kauno tarybos narės Aušra Ručienė ir Loreta Kekienė nepražūtų, jeigu netektų mandatų. Moterys galėtų dirbti modeliais, nes ant podiumo nurungia net jaunas merginas.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

May 21, 2014, 11:17 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 5:04 PM

Praėjusią savaitę Pažaislyje vykusiame renginyje dizainerės Irenos Serapinienės naują rankinių kolekciją demonstravo grakščiai tarp žiūrovų vaikštantys modeliai.

Tuo metu, kai beveik visa kolekcija buvo parodyta, podiumu spėriais žingsniais praėjo A.Ručienė ir L.Kekienė.

Į aukštakulnius batelius avinčias ir išsipusčiusias damas, kurios rankose taip pat laikė rankines, susmigo ne tik svečių akys, bet ir renginio fotografų blykstės.

Akimirką daugelis pamanė, jog A.Ručienė ir L.Kekienė tapo išskirtiniais kolekcijos veidais. Mat įprastai žinomų dizainerių kolekcijas užbaigia įspūdingiausius jų kūrinius pristatantys garsūs modeliai.

Tik vėliau, kai politikės atsisėdo tarp žiūrovų, visiems tapo aišku, jog jos – ne modeliai, o pavėlavusios vakaro viešnios.

„Kolekciją iš pradžių stebėjome ne itin patogioje vietoje. Išvydusios salėje porą laisvų kėdžių, nutarėme atsisėsti. Kodėl patraukėme aplinkinių dėmesį? Tikriausiai mūsų rankinės ir mes pačios neatrodėme prasčiau už modelius. O gal net geriau?“ – nesikuklino A.Ručienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.